Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Ανακοινώθηκε η παραμονή Παλάσιο

Παλάσιο
Αναλυτικά, η ανακοίνωση: "Η ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας", με ιδιαίτερη χαρά, γνωστοποιεί την ανανέωση συνεργασίας και τη νέα περίοδο με τον Milton Palacio. Η παρουσία και η προσφορά του Μilton Palacio με τη φανέλα της Ένωσης, κατά την περίοδο 2009-2010, τόσο στους αγωνιστικούς χώρους, όσο και εκτός από αυτούς, ήταν συγκινητική και άκρως επαγγελματική, δίνοντας μας το δικαίωμα να πιστεύουμε ότι μπορεί να αποτελέσει το μεγάλο ηγέτη της νέας ομάδας που χτίζουμε φέτος στην Ένωση.

Έχοντας στο στήθος του το μετάλλιο του πρωταθλητή Ισπανίας, παίζοντας με τη φανέλα της Κάχα Λαμποράλ στα playoffs της Ισπανίας, ξέραμε ότι ο στόχος μας θα ήταν δύσκολος. Του δείξαμε όμως για ακόμη μία φορά πόσο τον εμπιστευόμαστε και πετύχαμε αυτό που ήθελαν όλοι οι Καβαλιώτες.

Να μείνει ο Μilton Palacio στην Καβάλα. Στόχος μας και φέτος είναι η δημιουργία μίας ομάδας που θα παραδίδει αγωνιστικό ήθος, αλλά και θέαμα, για ένα και μόνο σκοπό. Να κάνει και πάλι περήφανο το φίλαθλο κόσμο της Καβάλας, που ήμαστε σίγουροι ότι θα είναι στο πλευρό μας. «ΜΟΝΟ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ Α1»".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...