Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

«Βροχή» τα πλαστά ευρώ στην Καβάλα!

Στο «μάτι» έχει βάλει την αγορά της Καβάλας μια σπείρα άγνωστων παραχαρακτών, που διοχετεύει σε μεγάλες ποσότητες πλαστά χαρτονομίσματα του ευρώ σε ανυποψίαστους πολίτες! Μέσα σε λίγες ώρες, αποκαλύφθηκαν τρεις περιπτώσεις παραχαραγμένων τραπεζογραμματίων.

Πιο σοβαρή από τις τρεις υποθέσεις θεωρείται αυτή ενός 36χρονου άνδρα που πλήρωσε με πλαστό χαρτονόμισμα των 100 ευρώ για την εξόφληση του λογαριασμού του σε κατάστημα εταιρείας κινητής τηλεφωνίας. Στους αστυνομικούς που ειδοποιήθηκαν από την υπάλληλο του καταστήματος, ισχυρίστηκε ότι είχε δανειστεί από έναν 44χρονο φίλο του ο οποίος γνώριζε ότι ήταν πλαστό! Με προφορική εντολή της εισαγγελέως Πρωτοδικών Καβάλας, οι δύο κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι.

Άλλο ένα παραχαραγμένο χαρτονόμισμα των 100 ευρώ προσκόμισε για ανταλλαγή στην τράπεζα λόγω φθοράς, ένας 39χρονος. Το πλαστό χαρτονόμισμα παραδόθηκε στο τμήμα ασφαλείας Καβάλας, που διενεργεί προανάκριση.

Ένα, ακόμη παραχαραγμένο χαρτονόμισμα -των 50 ευρώ, αυτή τη φορά- εντοπίστηκε κατά την καταμέτρηση του ποσού που είχε φέρει σε τράπεζα της Καβάλας μια χρηματαποστολή! Βρισκόταν μέσα στον σάκο με τα χρήματα που είχαν παραλάβει οι συνοδοί της χρηματαποστολής από κατάστημα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ στην Ασπροβάλτα.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...