Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Γκανγκστερικού τύπου η δολοφονία Γκιόλια

"Ξέρω δεν είσαι ένας, είστε πολλοί. Ενωθείτε και δώστε τους δολοφόνους όχι στην πουλημένη δικαιοσύνη, όχι στην μεταλλαγμένη αφεντευόμενη δημοσιογραφία, ούτε στην μπραβοκρατούμενη αστυνομία. Στον κόσμο! Στον κόσμο που αναζητά την αλήθεια για όλα.Που διαβάζει τροκτικό όχι γιατί είναι μόδα αλλά γιατί κάποιος του λέει την πραγματικότητα.
Ο Σωκράτης έφυγε για το μεγάλο ταξίδι χωρίς χαρά χωρίς να προλάβει να πει το παράπονο του χωρίς να ζητήσει βοήθεια και άφησε πίσω τη γυναίκα του τα παιδιά του...τη μητέρα του ..την οικογένεια του!
Σοκ στο δημοσιογραφικό κόσμο έχει προκαλέσει η «γκανγκστερικού τύπου» δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΝ...




Παράλληλα, εκφράζει "θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του δημοσιογράφου" ενώ υπογραμμίζει ότι "η εξιχνίαση των αιτιών της δολοφονίας του άτυχου δημοσιογράφου αποτελεί καθήκον των διωκτικών αρχών".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...