Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Διαμαρτυρίες για το αστικό δρομολόγιο προς το νέο νοσοκομείο Καβάλας

Προβλήματα και διαμαρτυρίες προκλήθηκαν σήμερα, πρώτη μέρα εφαρμογής του νέου αστικού δρομολογίου προς το νέο νοσοκομείο της Καβάλας. Για την εξυπηρέτηση των επιβατών προς το νέο νοσοκομείου, τροποποιήθηκε η γραμμή της Δεξαμενής η οποία επεκτείνεται έως το νοσοκομείο, ενώ το τμήμα του δρομολογίου στην οδό Θεσσαλονίκης ανέλαβε μίνι μπας, με δωρεάν μετεπιβίβαση του κόσμου. Οι διαμαρτυρίες του επιβατικού κοινό της περιοχής εστιάζονται στο χρόνο παραμονής για την μετεπιβίβαση, καθώς και την απουσία δημοτικής αστυνομίας από ένα επιβαρυμένο σε κίνηση κόμβο, τον οποίο πρέπει να διασχίσουν όσοι επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν αστική συγκοινωνία για το κέντρο της πόλης.
Στο μεταξύ, ολοκληρώθηκε η μετεγκατάσταση από το παλαιό στο νέο νοσοκομείο Καβάλας το οποίο λειτουργεί από σήμερα κανονικά. Απομένει η μεταφορά και των τμημάτων του πρώην Σανατορίου που θα ξεκινήσει την Πέμπτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...