Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Την Πέμπτη αποφασίζει το Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ για τα κριτήρια και τις διαδικασίες επιλογής υποψηφίων στις εκλογές του Νοέμβρη

Αύριο Πέμπτη, στις 3 το μεσημέρι κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου θα καθορισθεί τελικά το περιεχόμενο της εγκυκλίου για τις διαδικασίες και τα κριτήρια επιλογής των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης είναι πιθανόν να αποφασισθεί και η διεύρυνση της σύνθεσης της Επιτροπής για την Αξιολόγηση των Υποψηφίων ... στην οποία ήδη συμμετέχουν ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Σωκράτης Ξυνίδης, ο βουλευτής Θανάσης Τσούρας, ο διευθυντής του κόμματος Ροβέρτος Σπυρόπουλος, ο υπεύθυνος του τομέα Εσωτερικών Λάμπρος Μίχος, η διευθύντρια της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Ρεγγίνα Βάρτζελη και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών Δημήτρης Στεφάνου.
Όπως ήδη είναι γνωστό, η υποβολή υποψηφιοτήτων θα γίνει μέσω Διαδικτύου, σε ειδική ιστοσελίδα του pasok.gr, είτε με αυτοπροτάσεις είτε με προτάσεις τρίτων, σε διάστημα μίας εβδομάδας ή το πολύ δέκα ημερών.
/piazzadelpopolo.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...