Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Ξεκινούν σήμερα τα «Ελευθέρια» του Δήμου Καβάλας

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την απελευθέρωση της Καβάλας, «Ελευθέρια 2010», που διοργανώνει ο Δήμος Καβάλας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας «Δημωφέλεια», σήμερα θα πραγματοποιηθεί Έκθεση εργοθεραπείας των Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Καβάλας. Πρόκειται για έργα των μελών όλων των παραρτημάτων των Κ.Α.Π.Η. του Δήμου στο πλαίσιο λειτουργίας των τμημάτων εργοθεραπείας. Η έκθεση θα διαρκέσει από την 1 μετά το μεσημέρι έως τις 9 το βράδυ στην Κεντρική Πλατεία Καβάλας.
Για αύριο έχει προγραμματισθεί η Παρουσίαση του λευκώματος των ιστορικών ερευνητών Ν. Τσουμπάκη και Κ. Απότα με θέμα«Νοσοκομείου…Μνήμες»
Μέσα από τις φωτογραφίες παρουσιάζονται στιγμές λειτουργίας, εγκαινίων, ιστορίας, επισκέψεων του Νοσοκομείου μας. Το βιβλίο θα προλογίσει ο Δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σιμιτσής, ενώ στο πλαίσια της βιβλιοπαρουσίασης θα λειτουργήσει έκθεση φωτογραφιών και τεκμηρίων από την ιστορική διαδρομή του νοσηλευτικού ιδρύματος της πόλης μας. Η Παρουσίαση θα γίνει στις 20:30 στην Δημοτική Καπναποθήκη Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...