Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Σύσκεψη φορέων για τους απολυμένους από το "Δελφίνι"

Ευρεία σύσκεψη παρουσία των βουλευτών, του Νομάρχη και Δημάρχου Καβάλας πραγματοποιήθηκε, το πρωί του Σαββάτου, με πρωτοβουλία του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Καβάλας προκειμένου να αποφασιστούν παρεμβάσεις και συνεργασίες, ώστε οι απολυόμενοι από τις βιοτεχνίες «Δελφίνι» και «Κοθάλη», να επανενταχθούν στην παραγωγική διαδικασία. Στη συνάντηση αποφασίστηκε να σταλεί άμεσα ο κατάλογος των απολυμένων στο Υπουργείο Απασχόλησης προκειμένου να προχωρήσει η ένταξή τους σε ολοκληρωμένες παρεμβάσεις. Παράλληλα, θα ζητηθεί από το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο να αναλάβει πρωτοβουλία εντοπισμού επιχειρήσεων της Καβάλας που θα θελήσουν να προσλάβουν απολυμένους, ενώ θα υπάρξει μέριμνα για τους απολυμένους ηλικίας άνω των 55 ετών.
Στο μεταξύ, ερώτηση για τις απολύσεις στο Δελφίνι κατέθεσαν στη Βουλή οι βουλευτές του ΚΚΕ, Άγγελος Τζέκης, Γιάννης Ζιώγας και Σοφία Καλαντίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...