Τρίτη, 1 Ιουνίου 2010

Αγνοείται η τύχη Έλληνα ορειβάτη στα Ιμαλάια

Φωτογραφία αρχείου

Έλληνας ορειβάτης ,με πολλές φιλίες με ορειβάτες από την ΚΑΒΑΛΑ ,που βρισκόταν στα Ιμαλάια έχει χαθεί με αποτέλεσμα να εκφράζονται φόβοι για την ζωή του. Πρόκειται για τον Ζαχαρία Κυριακάκη, γιατρό του νοσοκομείου Ρόδου, 45 ετών, ο οποίος βρισκόταν σε ορειβατική αποστολή στα Ιμαλάια και χάθηκε στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας.

Ήδη, μετέβησαν στο Νεπάλ συγγενικά του πρόσωπα, ενώ ζητήθηκε από τον εισαγγελέα Ρόδου να κινηθούν οι διαδικασίες για την άρση του απορρήτου του δορυφορικού κινητού τηλεφώνου που είχε στην κατοχή του ο ορειβάτης.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 45χρονος γιατρός, που είναι μέλος του Ελληνικού Ορειβατικού Συνδέσμου Αθηνών, έπεσε σε χιονοστιβάδα.

Αρχικά βρισκόταν σε τηλεφωνική επικοινωνία με ομάδα διάσωσης, η οποία κατάφερε να εντοπίσει δύο άλλα μέλη της ομάδας που ήταν μαζί του. Στη συνέχεια η επικοινωνία με τον ορειβάτη διακόπηκε λόγω πτώσης της μπαταρίας του κινητού, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του.
in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...