Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Καλλικράτης: μετατάξεις 80,000 δημοσίων υπαλλήλων

Πάνω από 80,000 δημόσιοι υπάλληλοι θα κληθούν μέσα στον Ιούλιο, να επιλέξουν σε ποιά νεοσυσταθείσα (από τον Καλλικράτη) υπηρεσία θα ήθελαν να μεταταγούν, προτού το πράξουν έτσι και αλλιώς μέσω των υποχρεωτικών μετατάξεων που θα ακολουθήσουν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα», από 1η Ιουλίου με σχετική εγκύκλιο η κυβέρνηση θα θέσει σε ισχύ μια πρωτοφανή επιχείρηση ανακατανομής του προσωπικού, για τα μεταπολιτευτικά χρόνια, η οποία εκτιμάται ως σαφές μήνυμα των μεγάλων αλλαγών και ανακατατάξεων που έρχονται στο δημόσιο τομέα.

Μέχρι τις 31 Ιουλίου, οι μόνιμοι υπάλληλοι των δήμων, των νομαρχιών και των περιφερειών θα πρέπει να δηλώσουν σε ποιά υπηρεσία επιθυμούν να εργαστούν στο μέλλον.

Οι θέσεις που δεν θα καλυφθούν από τις εθελοντικές μετατάξεις, θα στελεχωθούν με την υποχρεωτική μετακίνηση του προσωπικού, η οποία θα ξεκινήσει από την 1η Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί στο τέλος Σεπτεμβρίου.

Στόχος της επιχείρησης είναι οι νέες αυτοδιοικητικές αρχές, οι οποίες θα αναλάβουν τα καθήκοντα τους στις αρχές του 2011, να είναι πλήρως στελεχωμένες.

Πηγή: i-live.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...