Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Τσόντα-dvd Ντούβλη: ατάκες και Erotica 2010 [video]



Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την κυκλοφορία της τσόντας της έκανε η Μαριάννα Ντούβλη στην έναρξη της έκθεσης Erotica 2010. Τη συνόδευαν φυσικά οι συμπρωταγωνιστές της: ο πορνοστάρ με τις απίθανες ατάκες Ζαφείρης και ο Δημήτρης, κυπριακής και αγγλικής καταγωγής. Μαζί τους φυσικά και ο Δημήτρης Σειρηνάκης της Sirina productions.
Η Μαριάννα Ντούβλη έφτασε στην έκθεση Erotica 2010 φορώντας ένα λευκό φόρεμα σαν νυφικό και έχοντας στο πλευρό της τον μάνατζέρ της, Σπύρο Ρέβη, ο οποίος κατέφθασε με Φεράρι. Σε ερωτήσεις δημοσιογράφων δήλωσε ικανοποιημένη με τις πωλήσεις της ερωτικής ταινίας “Sex in the City of Athens” που ήδη κυκλοφορεί από τα ξημερώματα της Παρασκευής σε όλα τα περίπτερα της χώρας με αντίτιμο τα 20 ευρώ, και πανέτοιμη να «φάει» την πρώτη διδάξασα στο είδος πορνό, Τζούλια Αλεξανδράτου. Στην ερώτηση “Κάνατε την ταινία για να μεγαλώσετε το παιδί σας;” απάντησε: “Όχι, είμαι από εύπορη οικογένεια. Το έκανα επειδή το ήθελα και επειδή έτσι ανοίγω τα φτερά μου σε μια λαμπερή καριέρα. Και η Πάρις Χίλτον το ίδιο δεν έκανε;”
Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της Μαριάννας Ντούβλη και των συμπρωταγωνιστών της στην τσόντα, Ζαφείρη και Δημήτρη:

Εντωμεταξύ, απίθανες είναι οι ατάκες που ακούγονται κατά τη διάρκεια των ερωτικών σκηνών της ροζ ταινίας, οι οποίες θυμίζουν τις παλιές καλές εποχές Γκουζγκούνη! Ό,τι και να πει κανείς για αυτά που ξεστομίζει η Μαριάννα Ντούβλη είναι λίγο, ενώ ο Ζαφείρης δίνει πραγματικά ρέστα, με αποκορύφωμα την ατάκα: “Κυρά Μαριάννα.., πρέπει να σας γ…. τελικά!”

http://www.fimes.gr/2010/05/marianna-douvli-erotica-atakes/
www.ierosagon.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...