Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Λέτε να είναι μόνο συμπτώσεις...!!!!!

Πρίν 3 ημέρες είχαμε την μαζική εμφάνιση βατράχων στο οδόστρωμα της Εγνατίας οδού από την λίμνη Κορώνεια...αμέσως οι Τούρκοι επιστήμονες εξέδωσαν αυτό.....

Πανικός στην Τουρκία με τα βατράχια της Κορώνειας

Συγκεκριμένα, οι μεγάλες σε κυκλοφορία εφημερίδες Hurriyet και Milliet αναφέρουν στα πρωτοσέλιδα των ηλεκτρονικών τους εκδόσεων ότι, εντός 24 ωρών, θα σημειωθεί μεγάλη σεισμική δόνηση στις δύο γειτονικές χώρες, καθώς συνδυάζουν την αναπάντεχη και μαζική μετατόπιση πληθυσμού βατράχων με ισχυρό «χτύπημα» του Εγκέλαδου.

Όπως σημειώνουν, τόσο πριν από τον καταστροφικό σεισμό στην Κίνα το 2008 όσο και πριν από αυτό στην Λ’ Άκουιλα της Ιταλίας, είχε παρατηρηθεί ότι μιλιούνια βατράχια είχαν ξεχυθεί στους δρόμους.

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ...

Σεισμός 4,6R στα ελληνοτουρκικά σύνορα

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σύμφωνα με την προκαταρκτική εκτίμηση του Ευρωπαϊκού Σεισμολογικού Ινστιτούτου, σημειώθηκε στις 08:10 το πρωί του Σαββάτου, με επίκεντρο 68 χλμ. βορειοδυτικά της Αλεξανδρούπολης.

Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 5χλμ. και για το λόγο αυτό έγινε αισθητός και σε ελληνικές πόλεις που βρίσκονται κοντά στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...