Τρίτη 4 Μαΐου 2010

"Σκλαβωμένος" ο Ιτάνζ

itanz400Πολλά έχουν γραφτεί κατά καιρούς για την πιθανότητα συνέχισης της καριέρας του Σαρλ Ιτάνζ σε άλλη ελληνική ομάδα, όμως ο ίδιος δηλώνει πως στην παρούσα φάση δεν έχει κάτι στα υπόψην.

Ο Γάλλος γκολκίπερ της Λίβερπουλ αποτελεί και τυπικά παρελθόν για την Καβάλα και σε συνέντευξή του στην εφημερίδα "Εξέδρα των Σπορ" μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την παρουσία του στους Αργοναύτες: «Ηταν κάτι που πραγματικά απόλαυσα και εκτίμησα ιδιαίτερα. Ο πρόεδρος έκανε πολύ πιο εύκολη την παραμονή μου στην Ελλάδα και έβαλε τα μέσα ούτως ώστε να έχουμε μία καλή ομάδα. Στο σύνολο της σεζόν πήγαμε καλά». Ο Ιτάνζ δεν έκρυψε πως έφυγε "σκλαβωμένος" από τις ομορφιές της χώρας μας και ιδιαίτερα της Καβάλας, επαναλαμβάνοντας πως είναι το Μονακό της Ελλάδας: «Ναι, όντως το είχα πει και το πιστεύω ακόμα. Η Καβάλα, είναι μια πανέμορφη μικρή πόλη με ζεστούς και φιλόξενους ανθρώπους, που μου συμπεριφέρθηκαν άψογα. Για μένα η Ελλάδα ήταν μία εμπλουτιστική εμπειρία».

Ο πρώην παίκτης, πλέον της Καβάλας, αναφέρθηκε και στο πρόβλημα που υπήρξε στη συνύπαρξή του με τον Κάλατς: «Εγώ δεν ήρθα στην Καβάλα για να μένω σπίτι μου. Γιατί αυτό έκανα όταν δεν αγωνιζόμουν. Καθόμουν σπίτι. Για μένα ήταν ξεκάθαρο ότι έπρεπε να είμαι βασικός. Αυτό είχα συμφωνήσει». Οσο για το μέλλον του, το μόνο που θέλησε να ξεκαθαρίσει ο Ιτάνζ ήταν πως την 1η Ιουλίου θα βρίσκεται στην Λίβερπουλ, η οποία και θα αποφασίσει για το μέλλον του.

Ολόκληρη η συνέντευξη του Ιτάνζ στην "Εξέδρα των Σπορ" της Τρίτης 4 Μαίου...


"Εξέδρα των Σπορ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...