Τρίτη, 25 Μαΐου 2010

Δημιουργία «Λέσχης Φίλων Ένωσης»

Κάλεσμα για τη δημιουργία της «Λέσχης Φίλων Ένωσης»

«Φίλαθλε της Ένωσης, η τρίτη συνεχόμενη παρουσία της ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας στην Α1, είναι πλέον γεγονός! Η χρονιά που πέρασε ήταν σαφώς δυσκολότερη από την πρώτη, όμως στο τέλος έμεινε σε όλους μας η χαρά της παραμονής. Η ομάδα μας απέδειξε για μία ακόμη φορά, ότι δίκαια βρίσκεται στις 14 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, ένα δικαίωμα που το κέρδισε αποκλειστικά στους αγωνιστικούς χώρους, παίζοντας καλό μπάσκετ και παραδίδοντας μαθήματα fairplay, τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδων, μιας και η συμπεριφορά, τόσο των παικτών της, όμως ειδικά των φιλάθλων της, διαφημίστηκε και όχι άδικα από τα Μ.Μ.Ε. και τους αντιπάλους της.
Φίλαθλε της Ένωσης, η αγάπη σου και η στήριξη σου, κυρίως στα δύσκολα, μας οδήγησε στην απόφαση της δημιουργίας της «ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΩΝ ΕΝΩΣΗΣ». Η Λέσχη Φίλων της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας θα λειτουργήσει φέτος για πρώτη χρονιά και θα προβλέπει αρκετές παροχές και ευκολίες προς τα μέλη της, όπως π.χ. μειωμένες τιμές στις κάρτες διαρκείας, μειωμένες τιμές σε είδη της ομάδας και πολλά άλλα χαπένιγκ τα οποία από φέτος θα υιοθετήσουμε και θα ανακοινωθούν αναλυτικά σε σύντομο χρονικό διάστημα από το επίσημο site της ΚΑΕ, WWW.KAVALABC.GR.
Γίνε μέλος και ’συ, γιατί ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, μπορούμε να διατηρήσουμε την αγαπημένη μας ομάδα, «ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ Α1».
Εκ του γραφείου Τύπου της ΚΑΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...