Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Έως το φθινόπωρο το σχέδιο πόλης Περιγιαλίου Καβάλας

Προβολή εικόνας πλήρους μεγέθους
Έως το φθινόπωρο αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι τελευταίες διαδικασίες για την εφαρμογή του Σχεδίου Πόλης στο Περιγιάλι, μετά πλέον και την έγκριση του από το Συμβούλιο της Επικρατείας. Όπως ανέφερε το πρωί, σε συνέντευξη Τύπου, ο δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σιμιτσής, μετά την έγκριση του θα προωθηθεί στην Προεδρία της Δημοκρατίας ώστε να δημοσιευθεί στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως και στη συνέχεια θα επιστραφεί στο Υπουργείο Περιβάλλοντος προκειμένου να το προωθήσει προς ανάρτηση στο δήμο Καβάλας. Σύμφωνα με τον κ.Σιμιτσή, μαζί με την απαραίτητη περίοδο των ενστάσεων, το Σχέδιο αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο.
Κατά τη συνέντευξη, ο κ. Σιμιτσής αναφέρθηκε και στις καταγγελίες του δημοτικού του συμβούλου Κώστα Κουνάκου για οικονομικές ατασθαλίες στις τιμές του έργου «Ωραία Γειτονιά», υποστηρίζοντας ότι ο φάκελος του έργου θα πάει στην Εισαγγελέα ώστε να χυθεί άπλετο φως, ενώ σχετικά με τη στάση του πρώην αντιδημάρχου του ανέφερε ότι θα εισηγηθεί τη διαγραφή του από τη δημοτική του ομάδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...