Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

ΚΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. υπέρ των 16 μισθών των υπαλλήλων της Βουλής

Όχι μόνο δεν τους καταργούν, αλλά τους ενσωματώνουν στιος αποδοχές εκείνων που οι ίδιο διόρισαν ακόμα και πριν από λίγες ημέρες

Οργή συνεχίζει να προκαλεί το προνομιακό μισθολογικό καθεστώς των υπαλλήλων της Βουλής, οι οποίοι εξακολουθούν να απολαμβάνουν σε τόσο κρίσιμες ημέρες 15ο και 16ο μισθό, την ώρα που η κυβέρνηση έχει κόψει 13ο και 14ο μισθό από τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους.

Την ώρα δηλαδή που οι συνταξιούχοι χάνουν ένα μεγάλο μέρος των ετησίων εισοδημάτων τους, κάποιοι εξακολουθούν όχι να παίρνουν αυτούσιο τον 13ο και 14ο, αλλά να παίρνουν δύο επιπλέον μισθούς.

Οργή όμως προκαλεί και το γεγονός ότι σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος, όλα τα κόμματα έσπευσαν σήμερα να υπερασπιστούν τα ειδικά προνόμια των υπαλλήλων της Βουλής. Μάλιστα, βουλευτές του ΚΚΕ, του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας ξεσπάθωσαν στη Βουλή εναντίον όλων όσων αντιδρούν στον 15ο και 16ο μισθό των υπαλλήλων της Βουλής.

www.newsit.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...