Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Verbund: Η πρώτη ιδιωτική εταιρεία παροχής υπηρεσιών ηλεκτρικού ρεύματος στην Ελλάδα

Σήμερα, έχετε την ελευθερία να επιλέξετε τη Verbund, και να μειώσετε έως και 20% το λογαριασμό που αφορά στο ηλεκτρικό ρεύμα τόσο στο σπίτι όσο και στην επιχείρηση σας.

Γιατί η Verbund, η πρώτη ιδιωτική εταιρεία παροχής υπηρεσιών ηλεκτρικού ρεύματος στην Ελλάδα, σχεδίασε ειδικά προγράμματα για μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις καθώς και για νοικοκυριά που συνδυάζουν την οικονομία και την αξιόπιστη εξυπηρέτηση με την οικολογική ευαισθησία. Η μεταφορά στο δίκτυο της Verbund είναι πολύ απλή, δεν υπάρχει κανένα κόστος ενεργοποίησης και καμία αλλαγή στο μετρητή και στην υποδομή του δικτύου που ήδη χρησιμοποιείτε.

Επιπλέον μπορείτε να αποκτήσετε μερίδιο Πράσινης Ενέργειας και με αυτόν τον τρόπο να συμβάλλετε έμπρακτα στην προστασία του περιβάλλοντος μέσω της απόκτησης των «Πράσινων Πιστοποιητικών». H απόκτηση των «Πράσινων Πιστοποιητικών» διασφαλίζει ότι για όση ενέργεια καταναλώνεται άλλη τόση παράγεται από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.

Η Verbund στην Ελλάδα ιδρύθηκε το Μάιο του 2006 και είναι αποτέλεσμα της κοινοπραξίας που δημιουργήθηκε μεταξύ της Αυστριακής VERBUND – Austrian Power Trading AG και της Ελληνικής ENERGA Α.Ε.

Στην Αυστρία, η Verbund είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός και μεταφορέας ηλεκτρισμού, ενώ αποτελεί και τον τέταρτο παραγωγό υδροηλεκτρικής ενέργειας στην Ευρώπη. Το 90% της παραγωγής πραγματοποιείται μέσω των υδροηλεκτρικών σταθμών της, οι οποίοι είναι πλήρως πιστοποιημένοι όσον αφορά στην καθαρότητα της ενέργειας που παράγουν και στο ότι δεν εκπέμπουν βιομηχανικούς ρύπους που επιβαρύνουν το περιβάλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 18383 ή επισκεφθείτε το www.verbund.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...