Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Με αλλαγές υποδέχεται τη Λάρισα

Μπρος Λάρισα και πίσω Άρης… Η ομάδα του κάμπου έρχεται την Κυριακή (21/3, 19:00, ΣΚΑΪ) στο «Ανθή Καραγιάννη» για την 27η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ αλλά ο Ντε Μος στο πίσω μέρος του μυαλού του έχει την ρεβάνς Κυπέλλου με τους «κίτρινους».

Αν και ο Ολλανδός έχει αποδειχθεί επίμονος και αισιόδοξος πολεμιστής, το -5 από την πέμπτη θέση, δεν του δίνει πολλά περιθώρια ελπίδας για είσοδο στα πλέι-οφ. Έτσι οι «αργοναύτες», που επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις μετά το χθεσινό ρεπό, ρίχνουν το βάρος, κυρίως, στο στοίχημα Κύπελλο Ελλάδας και στον επαναληπτικό ημιτελικό της Πέμπτης (25/3) με τον Άρη και αναμένεται να κατέβουν με αρκετές αλλαγές απέναντι στους «βυσσινί».

Ο Ντε Μος έχει πληθώρα επιλογών για την ενδεκάδα που θα επιλέξει να παρατάξει, καθώς δεν αντιμετωπίζει αναγκαστικές απουσίες, πλην αυτής του Ντενίλσον, ο οποίος σταδιακά επανέρχεται σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Έχοντας ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, ο ποδοσφαιριστής δουλεύει πάνω στη φυσική του κατάσταση και σύμφωνα με το ιατρικό τιμ της Καβάλας, ίσως προλάβει τα δύο τελευταία ματς του πρωταθλήματος.

1 σχόλιο:

Katse Kala είπε...

Αγαπητό kavalagreece, σας έχουμε στη λίστα με τα αγαπημένα μας. Εάν και εσείς επιθυμείται να μπούμε στη δική σας λίστα μπορείτε να το κάνετε.


Φιλικά: Η ομάδα του katse-kala.blogspot.com

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...