Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Καθύβρισαν τον Πάγκαλο.....

Διακόσια άτομα έφτασαν έξω από τη Βουλή και με ελληνικές σημαίες και συνθήματα διαμαρτυρήθηκαν για το νομοσχέδιο για τους μετανάστες.

Την ίδια ώρα, και για κακή του τύχη, προσπαθούσε να μπει στην είσοδο του Κοινοβουλίου με το αυτοκίνητό του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Θόδωρος Πάγκαλος.

Το τι άκουσε, δεν λέγεται και δεν γράφεται. Ύβρεις, και σαν μην έφταναν αυτά, του πέταξαν και αντικείμενα στο αυτοκίνητο.

Ο κύριος Πάγκαλος κράτησε την ψυχραιμία του και από το βήμα είπε, χωρίς τις συνηθισμένες κορώνες: «Δέχθηκα επίθεση από άτομα που έφεραν ελληνικές σημαίες και που φώναζαν συνθήματα κατά των πολιτικών».

(Ένας κύριος με μια ντουντούκα φώναζε σε όποιον πήγαινε να μπει στη Βουλή: Ε, εσύ με τα 5 χιλιάρικα μισθό!)

«Να διαβιβάσετε αυτά στον πρόεδρο της Βουλής και εγώ θα ενημερώσω τον Χρυσοχοΐδη για να δούμε τι μέτρα θα λάβουμε για όλους αυτούς», είπε ο Θόδωρος Πάγκαλος και, κοιτάζοντας προς την πλευρά του ΛΑΟΣ και τον πρόεδρό τους, Γιώργο Καρατζαφέρη, συμπλήρωσε: «Βλέπετε τι κάνετε με τη στάση σας;».

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης, χωρίς να χάσει ευκαιρία, σηκώθηκε και παίρνοντας το λόγο είπε χαρακτηριστικά: «Συμμερίζομαι την αγωνία του κυρίου Πάγκαλου, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πώς η Αστυνομία τους άφησε ελεύθερους να φτάσουν μέχρι την είσοδο της Βουλής και δεν τους σταμάτησε στην πλατεία, όπως κάνει με τους αναρχικούς. Μήπως είναι κάποιοι στο πλήθος των μυστικών υπηρεσιών; Και βέβαια καταδικάζουμε τέτοιες ενέργειες, αλλά δεν πρέπει να συγχέουμε αυτά τα φυντάνια με τους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα».

Να σημειωθεί πως υπήρξαν σπρωξίματα αστυνομικών και διαδηλωτών, έπεσαν και μερικές ψιλές, αλλά ούτε ένα δακρυγόνο.

Ξέμεινε, προφανώς, η αστυνομία ρίχνοντάς τα όλα στο Μανώλη Γλέζο! Στον Άγνωστο Στρατιώτη.
zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...