Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Καβάλα-Άρης… πράξη πρώτη

Με φόντο την 5η θέση που οδηγεί στα πλέι-οφ και ανοίγει ευρωπαϊκές διεξόδους, η Καβάλα παίζει το Σάββατο (6/3, 16:45) το πιο κρίσιμο στοίχημα της Σούπερ Λιγκ, υποδεχόμενη τον Άρη, σ’ ένα κατάμεστο, όπως αναμένεται, «Ανθή Καραγιάννη».

aris_kavala.jpg

Η διάθεση των εισιτηρίων κινείται με έντονους ρυθμούς και οι φίλοι του ΑΟΚ φαίνεται πως ετοιμάζουν δυναμικό παρών στις κερκίδες, δίνοντας ώθηση στους «Αργοναύτες» στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος… ή στον πρώτο από τους τρεις τελικούς, που έχουν να δώσουν με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, καθώς ακολουθεί και η διπλή αναμέτρηση του Κυπέλλου. Το παρόν στις κερκίδες ίσως δώσουν και πολλοί μαθητές, αφού περίπου 3.000 εισιτήρια μοιράστηκαν σε σχολεία της περιοχής.

Ο Ααντ Ντε Μος, που δε θα έχει στη διάθεση του τον τιμωρημένο Ντομπρασίνοβιτς και τον ανέτοιμο Ντενίλσον, προσπάθησε να αποφορτίσει το κλίμα… να μειώσει το άγχος και να αυξήσει την αυτοπεποίθηση των ποδοσφαιριστών του, λέγοντας τους απλά πως… “αν κάνουμε όσα σας λέω, όλα θα πάνε καλά. Σας πιστεύω, μπορούμε να κερδίσουμε τον Άρη”. Επιπλέον βοήθεια προς αυτόν τον στόχο, ο Ολλανδός τεχνικός θα πάρει από τους Ντιέ, Ντουγκλάο και Ορούμα, που επιστρέφουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

**Διαιτητής του αγώνα έχει οριστεί ο Δημήτρης Κύρκος, του συνδέσμου Ηπείρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...