Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

Καβάλα-Αρης 1-1


Από ένα ημίχρονο και ένα βαθμό μοιράστηκαν Καβάλα και Αρης στο 1-1 του "Ανθή Καραγιάννη". Καλύτεροι οι "κίτρινοι" στο πρώτο μέρος, προηγήθηκαν με τον Κάλβο, ανέβηκαν στην επανάληψη οι γηπεδούχοι, είχαν δύο δοκάρια και τελικά ισοφάρισαν στο 78' με τον Ντιε. Διατήρησε το πλεονέκτημα της 5ης θέσης ο Αρης, όντας δύο βαθμούς πάνω από την Καβάλα. Ο Αρης ήταν σαφώς καλύτερος της Καβάλας στα πρώτα 45 λεπτά και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ πιστοποιήθηκε με το θαυμάσιο γκολ του Κάλβο στο 8ο λεπτό. Αίφνης, όλα άλλαξαν στο δεύτερο μέρος. Ο Αρης δεν θύμιζε την ομάδα που είδαμε στα πρώτα 45 λεπτά, η Καβάλα ανέβασε αισθητά την απόδοσή της και ο Ντε Μος -αν και δεν ξέρουμε αν ήταν τόσο σίγουρος για τη βελτίωση της ομάδας του ώστε να... πίνει καφέ όπως έκανε στον αγώνα με την Ξάνθη- έδειχνε όμως πιο ήρεμος, αφού έβλεπε αυτά που ήθελε στον αγωνιστικό χώρο. το 49' η κεφαλιά του Ονουάτσι κατέληξε στο δοκάρι του Πέσκοβιτς. Αυτή ήταν η πρώτη προειδοποίηση των γηπεδούχων. Η δεύτερη ήρθε στο 69' όταν ο Ρινκόν σούταρε στο οριζόντιο δοκάρι.

Αυτά που γλίτωσαν οι "κίτρινοι" στις συγκεκριμένες φάσεις δεν το γλίτωσαν στο 78ο λεπτό όταν ο Ντιε με ωραία εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πέσκοβιτς διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Καβάλα:

Σαρλ Ιτάνζ, Κρεγκ Μουρ, Βαγγέλης Οικονόμου, Ντούγκλας Ντουγκλάο, Σάβο Παβίσεβιτς, Σερζ Ντιέ, Πιέρ Ντικρόκ, Ντιόγκο Ρινκόν, Μπέντζαμιν Ονουάτσι, Ηλίας Ιωάννου (62' Λούκας Σόσιν), Έμπι Σμολάρεκ (31' Ουίλσον Ορούμα)

Άρης:

Μίχαλ Πέσκοβιτς, Ρονάλντο Γκιάρο, Κάρλος Αράνο, Κριστιάν Νασούτι, Νταρσί Νέτο, Τόνι Κάλβο, Μεχντί Ναφτί, Θανάσης Πρίττας (64' Νάτσο Γκαρσία), Χαβιέρ Κάμπορα (80' Εντι Τζόνσον), Σέρχιο Κόκε, Φρανσίσκο Χαβίτο (75' Κρίστι Βανγκέλι)

contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...