Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

Μέχρι και παιδί θύμα της καφρίλας!

Από σοβαρά επεισόδια στιγματίστηκε το παιχνίδι ανάμεσα σε Περιστέρι και ΑΕΚ πριν ακόμη από το τζάμπολ, τραυματίζοντας μάλιστα (ευτυχώς ελαφρά) ένα μικρό παιδί που βρισκόταν στο σημείο που ξέσπασαν τα επεισόδια!

Το περίπου πέντε ετών παιδί, σε κατάσταση σοκ, μεταφέρθηκε στον πάγκο της ΑΕΚ από τον Πρόδρομο Νικολαΐδη, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες για ένα σκίσιμο που του προκάλεσαν στο μάτι οι ανεγκέφαλοι στις εξέδρες.
Ο Χάμοντς του Περιστερίου απομακρύνει τα παιδιά του για να τα  προστατεύσει
Ο Χάμοντς του Περιστερίου απομακρύνει τα παιδιά του για να τα προστατεύσει
Τα επεισόδια ξεκίνησαν χωρίς καμία προφανή αιτία στις εξέδρες του κλειστού των δυτικών προαστίων, καθώς καρέκλες, μπουκάλια, σκούπες και άλλα αντικείμενα να εκσφενδονίζονται από περίπου 150 οπαδούς της ΑΕΚ προς την πλευρά που βρίσκονταν φίλαθλοι του Περιστερίου. Ανάμεσα στους και πολλά παιδιά και οικογένειες αθλητών της ομάδας των «κυανοκίτρινων», οι οποίοι έτρεξαν από το παρκέ να προστατεύσουν τους συγγενείς τους!

Οι διαιτητές αποχώρησαν για να συσκεφθούν για το αν θα γίνει το παιχνίδι και αποφασίστηκε να γίνει πλήρης εκκένωση του γηπέδου, για να επιτραπεί το τζάμπολ. Στο μεταξύ έγινε ρίψη δακρυγόνων εντός κλειστού από την αστυνομία, δυσχεραίνοντας ακόμη περισσότερο τις συνθήκες και καθιστώντας για την ώρα αδύνατη τη διεξαγωγή αγώνα...

Αν και το κλειστό γρήγορα άδειασε στο μεγαλύτερο ποσοστό, μερίδα οπαδών της ΑΕΚ παρέμενε αμετακίνητη και χρειάστηκε να πάρει το μικρόφωνο ο πρόεδρος της Ενωσης Μπάμπης Καραμανλής, που... παρακάλεσε δύο φορές τους οπαδούς της Ενωσης να αποχωρήσουν για να ξεκινήσει το ματς!
ΠΗΓΗ SENTRA GOAL

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΦΕΤΟΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΤΡΟΠΑ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...