Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Κάλεσμα της ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ για την αυριανή απεργία

Σε 24ωρη απεργία καλεί αύριο (Τετάρτη) τους δημοσίους υπαλλήλους η ΑΔΕΔΥ. Ήδη έχουν ανακοινώσει ότι θα συμμετέχουν υπάλληλοι των νομαρχιών και των δήμων, εφοριακοί και τελωνειακοί, εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων, ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, το προσωπικό των δημοσίων νοσοκομείων και οι γιατροί. Με ανακοίνωσή τους, οι αεροπορικές εταιρίες Olympic Air και AEGEAN κάνουν γνωστό ότι λόγω της απεργίας αύριο Τετάρτη θα ματαιωθούν όλες οι πτήσεις.
Στην Καβάλα, αύριο θα γίνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11 το πρωί, στην πλατεία Καπνεργάτη.
Την ίδια ώρα, στην κεντρική πλατεία αύριο, οργανώνει συγκέντρωση και πορεία στη συνέχεια το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο, καλώντας σε απεργία τους εργαζόμενους.
Στο μεταξύ, στο κέντρο της πόλης εξορμούν σήμερα (Τρίτη) εκπρόσωποι της Συντονιστικής Επιτροπής δημοσίων υπαλλήλων (που πρόσκεινται στο ΣΥΡΙΖΑ), προκειμένου να καλέσουν όλους, εργαζόμενους, επαγγελματίες, εμπόρους, να συμμετέχουν στην αυριανή απεργιακή κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...