Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Από Δευτέρα οι διαδικασίες μετεγκατάστασης στο νέο Νοσοκομείο

Ξεκινούν οι διαδικασίες μετεγκατάστασης στο νέο νοσοκομείο Καβάλας, μετά την απόφαση της αναδόχου εταιρίας να συνεχίσει τις εργασίες, όπως ανακοίνωσε χθες ο διοικητής του Νοσοκομείου. Από την Δευτέρα ξεκινά η πιλοτική λειτουργία των τμημάτων του νέου νοσοκομείου, ενώ η ολοκλήρωση της μετεγκατάστασης εκτιμάται ότι θα γίνει εντός δύο μηνών.
Στο μεταξύ, πέντε εναλλακτικές προτάσεις για την αξιοποίηση του κτιρίου του παλιού νοσοκομείου Καβάλας, περιλαμβάνει η μελέτη, που παρουσίασε χθες ο δήμος Καβάλας και η ΔΑΝΕΚ. Κατά την εκδήλωση, αναλύθηκαν τα πλεονεκτήματα, τα μειονεκτήματα της κάθε μιας από τις προτάσεις, καθώς και τα οφέλη για το Δήμο και την πόλη. Συγκεκριμένα η μελέτη προτείνει τη δημιουργία εμπορικού κέντρου στα υφιστάμενα κτίρια, ξενοδοχειακής μονάδας και συνεδριακού κέντρου, κτιρίου κατοικιών, ανάπτυξη δραστηριοτήτων υγείας και πρόνοιας ή δραστηριοτήτων μεταλυκειακής εκπαίδευσης και κατάρτισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...