Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Μετ’ εμποδίων οι μετακινήσεις σε Α.Μ.-Θ. λόγω αγροτών

Στα μπλόκα παραμένουν οι αγρότες της Καβάλας και Δράμας, ενώ ξεκινούν κινητοποιήσεις και οι αγρότες του νομού Ξάνθης. Από το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής παραμένει κλειστός ο κόμβος της Εγνατίας οδού στην περιοχή της Χρυσούπολη Καβάλας όπου η κίνηση διεξάγεται από την παλιά εθνική οδό. Ωστόσο, αγρότες της Ξάνθης, μπήκαν από το μεσημέρι στο χορό των κινητοποιήσεων, αποκλείοντας για μια ώρα (13.00-14.-00) τη γέφυρα του Νέστου στην παλιά εθνική οδό Καβάλας- Ξάνθης, ενώ το συντονιστικό τους όργανο θα αποφασίσει το απόγευμα για τον περιοδικό αποκλεισμό της .
Στο Στρυμόνα, οι αγρότες των Σερρών και του δήμου Ορφανού Καβάλας, αποκλείουν κατά διαστήματα, κυρίως τις μεσημεριανές ώρες, και την παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Καβάλας. Οι αγρότες της Δράμας, που έχουν κλείσει το Τελωνείο Εξοχής, συνεχίζουν τον περιοδικό αποκλεισμό του σταθμού και για τα επιβατικά οχήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...