Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Και... η Apple δημιουργεί το iPad







Οι φήμες έδιναν και έπαιρναν, όμως όλοι περίμεναν με ανυπομονησία την επιβεβαίωση της εταιρίας: Τα αποκαλυπτήρια της νέας 9,7 ιντσών -με οθόνη αφής- "ταμπλέτας" πραγματοποιήθηκαν εχθές το απόγευμα από τον ίδιο τον CEO της Apple Steve Jobs. Το όνομα αυτού iPad και η εμφάνισή του όμοια με του iPhone, αλλά μεγαλύτερη. Μαζί με αυτό παρουσιάστηκε και η νέα λειτουργία iBook electronic reader, η οποία έρχεται να ανταγωνιστεί το Kindle της Amazon.

Το iPad αποτελεί το νέο μεγάλο στοίχημα της Apple, μετά την τελευταία σημαντική δημιουργία της, το iPhone, και επιχειρεί να το κερδίσει εκμεταλλευόμενη την αναπτυσσόμενη ακόμα αγορά των tablets, σύμφωνα με τις πρώτες εντυπώσεις. Οι αναλυτές, αν και εντυπωσιάστηκαν από την ασύγκριτη λειτουργικότητα του iPad, τόνισαν ότι οι καταναλωτές διαθέτουν ήδη smartphones και laptops που ικανοποιούν τις κινητές «υπολογιστικές» τους ανάγκες.


Πηγή: Reuters.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...