Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

O Μάκης... αναστατώνεται!

«Δεν άκουσα. Πώς είπατε; Ορίστε; Συγγνώμη, κύριε, ποιος είστε;». Στο άκουσμα του παραπάνω στίχου με την ορίτζιναλ ερμηνεία της Κατερίνας Στανίση (φωτό) τα τραπέζια έφυγαν και το μαγαζί πολύ απλά... γκρεμίστηκε!

Το παραπάνω σκηνικό ήταν το... επιστέγασμα της μεγάλης νίκης της Καβάλας στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιώνιου, μια νίκη που έβαλε και πάλι την ομάδα σε τροχιά Ευρώπης και έκανε τον Μάκη Ψωμιάδη το βράδυ της Κυριακής να είναι έτοιμος για όλα...

Μετά το πριμ των 50.000 ευρώ και τους πανηγυρισμούς στο γήπεδο το ραντεβού δόθηκε σε γνωστό hot μαγαζί των νότιων προαστίων, όπου ως γκεστ σταρ εμφανίζεται η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια. Ο «Big Mac», φυσικά, ήταν ο άλλος επίτιμος καλεσμένος του μαγαζιού, στο οποίο αυτός και η μεγάλη παρέα του έκαναν χοντρή «ζημιά»!

Κι όταν λέμε μεγάλη παρέα και χοντρή «ζημιά», το εννοούμε στο έπακρον, αφού ο Μάκαρος έδωσε το ελεύθερο σε όσους ποδοσφαιριστές το ήθελαν (άλλοι έκαναν λόγο για αυστηρή επιλογή της παρέας...) να ακολουθήσουν και να γλεντήσουν. Περίπου μια... 11άδα ποδοσφαιριστών ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και η αλήθεια είναι πως δεν έχασαν, αφού μέχρι και πούρα κάπνισαν!

Το ουίσκι έρρεε άφθονο, τα λουλούδια επίσης και ο πάντα εγκρατής στις νυχτερινές του εξόδους Ψωμιάδης λίγο έλειψε να ανέβει στην πίστα και να ρίξει τις στροφές του! Η συγκεκριμένη επιλογή του μαγαζιού δεν ήταν τυχαία, αφού η Στανίση είναι από τις αγαπημένες τραγουδίστριες του Μάκη, ο οποίος -αυτοί που ξέρουν λένε- όποτε την ακούει πραγματικά... αναστατώνεται!

1 σχόλιο:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ είπε...

Εύχομαι κάθε επιθυμία σας να πραγματοποιηθεί, σε προσωπικό και οικογενειακό τομέα. Ακόμα η γέννηση του Χρίστου και ο καινούργιος χρόνος να σας προσφέρει κάθε χαρά, υγεία και ευτυχία.
Δημήτρης Κωστικιάδης

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...