Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

Απεργία των δασκάλων αύριο- στάση εργασίας των καθηγητών την Πέμπτη

Απεργούν αύριο δάσκαλοι και νηπιαγωγοί, ανταποκρινόμενοι στην 24ωρη απεργία που προκήρυξε η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας, με αφορμή το νέο κρατικό προϋπολογισμό, αλλά και τις εξαγγελίες της υπουργού Παιδείας για αλλαγές στο σύστημα διορισμού.
Για την Πέμπτη, τρίωρη στάση εργασίας κήρυξε η ΟΛΜΕ από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι για την πρωινή βάρδια και από τις 2 το μεσημέρι έως τις 5 το απόγευμα για την απογευματινή βάρδια. Την μετατροπή της σε 24ωρη απεργία ζητά το ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών, που συμμετέχει στην απεργία του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου την Πέμπτη και καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την ίδια μέρα στις 11 το πρωί, στην κεντρική πλατεία της Καβάλας.
Στην απεργία που προκήρυξε η Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας θα μετάσχουν και γιατροί του Νοσοκομείου Καβάλας, οι οποίοι καλούνται σε γενική συνέλευση την επόμενη Τρίτη προκειμένου να συζητήσουν για την καθυστέρηση στη μετεγκατάστασή τους στο νέο νοσοκομείο και να αποφασίσουν μορφές κινητοποίησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...