Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

Τραυματίες στην πορεία για τον θάνατο του Γρηγορόπουλου

Τραυματίες στην πορεία για τον θάνατο του Γρηγορόπουλου

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2009, 18:36

Δύο διαδηλωτές και 16 αστυνομικοί τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των επεισοδιών που εκδηλώθηκαν τόσο στην κάτω πλευρά της πλατείας Συντάγματος, έξω από το Υπουργείο Οικονομικών, όσο και σε άλλες περιοχές στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της πορείας τραυματίστηκε ελαφρά και η δημοσιογράφος της εφημερίδας «Αυγή», Έλλη Ζώτου, η οποία μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Από τους 16 τραυματίες αστυνομικούς, πέντε υπηρετούν στην ομάδα «Δ», οι δέκα υπηρετούν στα ΜΑΤ και η μια είναι η αστυνομικός που τραυματίστηκε στο Σύνταγμα.

Δύο από τους άνδρες της ομάδας «Δ» τραυματίστηκαν σοβαρότερα στο κεφάλι σε επεισόδια στην οδό Όθωνος στην πλατεία Συντάγματος.
Πέτρες δέχθηκε, νωρίτερα, διερχόμενο περιπολικο της τροχαίας στο ύψος της Ομόνοιας. Την ομάδα των νεαρών απώθησαν άνδρες της ομάδας «Δ». Οι νεαροί προκάλεσαν και φθορές σε τζαμαρία τράπεζας που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Πατησίων.

Φωτιά εκδηλώθηκε σε κατάστημα με γυναικεία ρούχα στην οδό Σταδίου 52, ενώ από φωτιά έχει καταστραφεί ένα όχημα στην πλατεία Ομονοίας.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν στην οδό Ρήγα Φεραίου, δίπλα στο κτίριο της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Αθηνών, όταν ομάδα νεαρών πέταξε πέτρες και άλλα αντικείμενα σε διμοιρίες των ΜΑΤ, ενώ έβαλε φωτιά σε κάδους απορριμμάτων.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, οι νεαροί απώθησαν τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών, Χρήστο Κίττα, προκαλώντας του εκδορές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...