Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

Παίρνει «πακέτο» Κυρίτση και Κόλινς!

Μία ανάσα από την απόκτηση του Ντε Χουάν Κόλινς βρίσκεται η ομάδα της Καβάλας με τον Αμερικανό να βρίσκεται ήδη στην πόλη της Μακεδονίας και το απόγευμα να είναι προγραμματισμένο να κάνει την πρώτη του προπόνηση κάτω από τις οδηγίες του Κώστα Πιλαφίδη.
Ο Κόλινς βρίσκεται από το πρωί στην πόλη της Καβάλας όπου πέρασε και από ιατρικές εξετάσεις και σε περίπτωση που τα αποτελέσματα είναι τα επιθυμητά θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι αποκτώντας δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι της Δευτέρας με την ΑΕΚ στην Αθήνα.

Σε περίπτωση που συμβεί αυτό τότε παρελθόν από το σύνολο του Πιλαφίδη θα αποτελέσει ο Λορέντζο Ουέιντ που δεν είχε ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις και για αυτό και είχε υπάρξει ενδιαφέρον και για τον Τάιρον Μπράζελτον που όμως παρέμεινε στην Πολωνία λίγο αφότου έμεινε ελεύθερος από την Προκόμ.
Υπογράφει ο Κόλινς

Στα συν εξάλλου του Κόλινς σε σχέση με τον Μπράζελτον είναι ότι γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα από την παρουσία του στον Άρη την περίοδο 2004-2005 ως επιλογή του Τσαρλς Μπάρτον όντας φιναλίστ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στο Λίντο με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Για να καλυφθεί το κενό που θα δημιουργηθεί σε κάθε περίπτωση στις θέσεις «2» και «3» ο Πιλαφίδης έχει έτοιμο τον Αλέξη Κυρίτση, ο οποίος συμφώνησε με την ομάδα και το μόνο που απομένει πλέον είναι να ανακοινωθεί η μεταγραφή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...