Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

Παρελθόν ο Παπακώστας

Παρελθόν ο ΠαπακώσταςΠαρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Καβάλας αποτελεί από το Σάββατο το απόγευμα ο Γιάννης Παπακώστας, που έλυσε την συνεργασία του μετά από συζητήσεις με τον πρόεδρο της ομάδας Σταύρο Ψωμιάδη.

Σαν "βόμβα" έσκασε στα αυτιά των φίλων της Καβάλας η φυγή του Γιάννη Παπακώστα από τον πάγκο της ομάδας, το Σάββατο το απόγευμα.

Ο Έλληνας τεχνικός υπέβαλε την παραίτηση του στην διοίκηση των "Αργοναυτών", η οποία και έγινε δεκτή από τον πρόεδρο της ομάδας Σταύρο Ψωμιάδη. Οι δυο πλευρές στη συνέχεια έλυσαν κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του Έλληνα τεχνικού, που με ανακοίνωση του ευχαρίστησε τον σύλλογο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT 24 ο Παπακώστας το τελευταίο διάστημα βρισκόταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση, καθώς δημοσιεύματα του Τύπου ήθελαν την διοίκηση της ομάδας να ψάχνει τον αντικαταστάτη του στο εξωτερικό.

Αποκορύφωμα ήταν οι δηλώσεις του πρώην τεχνικού του Παναθηναϊκού Αλμπέρτο Μαλεζάνι στην εφημερίδα "Εξέδρα", που αποκάλυψε πως δέχθηκε πρόταση από τον Σταύρο Ψωμιάδη.

Έτσι φτάσαμε στο Σάββατο, όπου και ο Παπακώστας μετά το τέλος της προπόνησης μίλησε με τον πρόεδρο της Καβάλας, στον οποίο δήλωσε πως παραιτείται.

Χρέη προπονητή θα αναλάβει προσωρινά ο μέχρι πρότινος τεχνικός της ομάδας Νέων Νίκος Καραμπιμπέρης.

Ο αντικαταστάτης του Γιάννη Παπακώστα θα ανακοινωθεί το αργότερο μέχρι την Κυριακή το βράδυ, αφού ακολουθεί η δύσκολη αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Ένα από τα ονόματα που θα πέσουν στο τραπέζι, δεν αποκλείεται να είναι και γνωστός Γερμανός προπονητής, με τον οποίο υπήρχαν επαφές την έναρξη του καλοκαιριού.

Η ανακοίνωση της Καβάλας

"Η ΝΕΑ Π.Α.Ε. ΚΑΒΑΛΑ έλυσε σήμερα την συνεργασία της, κοινή συναινέσει, με τον προπονητή της ομάδας κο ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΙΩΑΝΝΗ. Τον ευχαριστεί για τη μέχρι σήμερα πετυχημένη συνεργασία και του εύχεται κάθε επιτυχία στην επαγγελματική του σταδιοδρομία.

Προπονητής της ομάδας ανέλαβε ο μέχρι χθες βοηθός προπονητή κος ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΟΥΤΗΣ με βοηθό του τον κο ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΑΡΑΜΠΙΜΠΕΡΗ"
.

Η ανακοίνωση του Παπακώστα

"Ο προπονητής της ομάδας κος ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ευχαριστεί τη Διοίκηση της ομάδος "ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ" και ιδιαιτέρως τον Πρόεδρό της κο ΣΤΑΥΡΟ ΨΩΜΙΑΔΗ για την άψογη συνεργασία, που είχε όλο το διάστημα της παραμονής του στην ομάδα, όπως και τους ποδοσφαιριστές και όλους τους ανθρώπους της".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...