Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

Καβάλα-ΠΑΟΚ: 75-70

Καβάλα-ΠΑΟΚ: 75-70
Η ομάδα του Κώστα Πιλαφίδη είχε πάθος, αποφασιστικότητα και Αμερικανούς (Σιλντς, Αλεξάντερ και Κόλινς) για... φίλημα.
Ο ενθουσιασμός του κόσμου (ο οποίος φυσικά μεταδιδόταν στους παίκτες), το "ζεστό" χέρι με το καλημέρα του Ντιμίτρι Αλεξάντερ, οι πολύ καλές επιστροφές στην άμυνα και τα νταμπλ τιμ στον Λάζαρο Παπαδόπουλο έδωσαν στην Κάβαλα το δικαίωμα να αποκτήσει τον έλεγχο του αγώνα.Ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να βρει ρυθμό στην επίθεση, αδυνατούσε να σταματήσει τα σουτ της Καβάλας από την περιφέρεια και δικαίως οι γηπεδούχοι βρέθηκαν να προηγούνται στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου με 28-14. Μάλιστα, ο Αλεξάντερ δεν ήταν μόνος του και μαζί με τον Σιλντς είχαν τους πρώτους ρόλους στην επίθεση της ομάδας τους.

Την ίδια ώρα ο Σούλης Μαρκόπουλος έβλεπε τους Κρις Μονρό και Κένι Γκρέγκορι να μην βοηθούν τον ΠΑΟΚ επιθετικά, ενώ ο Λάζαρος Παπαδόπουλος ήταν αργός στις αντιδράσεις του και καλά κλεισμένος από τους αντιπάλους του.
Τα δεκάλεπτα: 28-14, 41-34, 59-51, 75-70

Καβάλα (Κώστας Πιλαφίδης): Νίκου, Αλεξάντερ 14 (2), Στεφανίδης 3 (1), Αγγελόπουλος, Κόλινς 14, Ηλιάδης 1, Σιλντς 15 (3), Ραϊτσεβιτς 8 (2), Σιγκούνας 7 (1), Τσέρανιτς 4, Γκούστας 9 (1)

ΠΑΟΚ (Σούλης Μαρκόπουλος): Μονρόε 18 (3), Καυκής 6, Γκρέγκορι 20, Ταπούτος, Χέλιγουελ 5, Τσιάρας, Εϊβερι, Καλαϊτζίδης 1, Παπαδόπουλος 4, Δεμερτζής 2, Ντρόμπνιακ 9, Γκετσέφσκι 5 (1)

Μετά το τέλος του ματς ο Κώστας Πιλαφίδης δήλωσε: "Αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα τραυματισμών και μας έχουν βγάλει εκτός ρυθμού. Θέλαμε μια μεγάλη νίκη, ώστε να πάρουμε κουράγιο για την δύσκολη συνέχεια. Ουσιαστικά αυτό το παιχνίδι αποτέλεσε τεστ επιβίωσης. Είναι μεγάλη νίκη, αλλά θα πρέπει να την διαχειριστούμε σωστά. Αν δεν το κάνουμε θα είναι τραγικό λάθος. Ακόμη δεν έχουμε καταφέρει τίποτα. Πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά και προσπάθεια, γιατί έχουμε πολύ δρόμο ακόμη μπροστά μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...