Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Παράταση στην απόκτηση του μαθητικού netbook




Το 98,7% των μαθητών Α’ Γυμνασίου, που μέσω των γονέων τους δήλωσαν συμμετοχή και ενεγράφησαν στη δράση στα κατά τόπους γυμνάσια της χώρας, έχουν ήδη αποκτήσει το μαθητικό φορητό υπολογιστή βάσει της δράσης της "Ψηφιακές Ενισχύσεις ΑΕ", σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας. Έτσι από την 1η Οκτωβρίου, οπότε και ξεκίνησε η διανομή του μαθητικού υπολογιστή, αποκτήθηκαν 111.500 φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές.
Στον αριθμό αυτό θα πρέπει να προστεθούν και οι 7.700 εκπαιδευτικοί οι οποίοι πρόκειται να διδάξουν στην Α’ Γυμνασίου κατά το τρέχον σχολικό έτος.
Πρόκειται ουσιαστικά για μία εξαιρετικά επιτυχημένη δράση η οποία έδωσε σημαντικές ανάσες στη χειμαζόμενη από την κρίση ελληνική λιανική αγορά προϊόντων τεχνολογίας.
Προκειμένου δε να συμμετάσχουν και οι υπόλοιποι μαθητές στη δράση η "Ψηφιακές Ενισχύσεις ΑΕ" ανακοίνωσε την παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας έως τις 7 Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...