Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

Ένεση 40.000 ευρώ στην Ένωση..



Συνεχίζεται η χορηγική σχέση μεταξύ ΚΑΕ και Νομαρχίας Καβάλας, καθώς ο νομάρχης Θόδωρος Καλλιοντζής ανακοίνωσε σήμερα την ενίσχυση του συλλόγου με το ποσό των 40.000 ευρώ.

Η ανακοίνωση της χορηγίας έγινε σήμερα το πρωί στο γραφείο του νομάρχη, παρουσία των ΜΜΕ, και πλην του προέδρου Κώστα Παπακωνσταντίνου, η Καβάλα εκροσωπήθηκε και από τους Αλέξη Τσατσούλη, Αθανάσιου Γεωργιάδη, Βασίλη Μακρή, καθώς και τη νομική σύμβουλο και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων, Χρύσα Νερατζίδου.


"Οπως και πέρυσι, έτσι και φέτος η Νομαρχία Καβάλας, μέσω του κωδικού των δημοσίων σχέσεων (0844), θα ενισχύσει με το ποσό των 40.000 ευρώ την Ένωση"
, εξήγησε ο κ. Καλλιοντζής.

"Μέσω αυτής της χορηγίας, η Νομαρχία Καβάλας θα διαφημίσεις τις ομορφιές της πόλης και του νομού με τηλεοπτικά σποτ. Η κίνησή μας είναι περισσότερο συμβολική και φυσικά τασσόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων της ΚΑΕ, στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται και φέτος, για παραμονή στην Α1".


Ο πρόεδρος της Καβάλας, Κώστας Παπακωνσταντίνου, εμφανίστηκε πολύ ικανοποιημένος με τη στήριξη της Νομαρχίας και υπογράμμισε πως μεγάλος στόχος της ομάδας είναι η μονιμοποίηση στην Α1. "Για εμάς είναι σημαντικό να ξέρουμε ότι θα έχουμε και πάλι τη Νομαρχία Καβάλας στο πλευρό μας. Το μότο της ομάδας μας για φέτος θα είναι "Για πάντα στην Α1" κι αυτό θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, για να ζήσουμε τις περυσινές όμορφες στιγμές στο κλειστό της Καλαμίτσας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...