Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Notebook με… αντοχές



Σε υψηλής ποιότητας ελέγχους υποβάλλει το LIFEBOOK A1130 η Fujitsu, με στόχο να επιτύχει ανθεκτικότητα και αξιοπιστία στο νέο φορητό της υπολογιστή. Ειδικότερα, η εφαρμογή των ιαπωνικών προτύπων ποιότητας (TQM) διασφαλίζουν την αντοχή και τη διάρκεια ζωής του σε ισχυρές πιέσεις στο καπάκι και πιθανές πτώσεις του, ενώ με την κατασκευή αδιάβροχου πληκτρολογίου και δίοδο διαφυγής υγρών γύρω από το πληκτρολόγιο, ο χρήστης με μία κίνηση απελευθερώνεται από τον κίνδυνο καταστροφής του από την είσοδο υγρασίας στο εσωτερικό του.
Το notebook ενσωματώνει επεξεργαστή Intel Core2 Duo Processor με 6MB L2 Cache και Mobile Intel GM 45 Express Chipset, οθόνη Brilliant 15,6 ιντσών και ασύρματη δικτύωση μέσω Wireless Intel WiFi Link 5100 AGN. Στον εξοπλισμό του περιλαμβάνεται επίσης διπλής όψης Multi Format DVD writer, κάμερα 1,3 Mpixel και ψηφιακό μικρόφωνο.
Τέλος, η Fujitsu έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στο ενσωματωμένο touchpad. Εκτός από τη συνήθη λειτουργία του, η κύλιση της οθόνης και η μεγέθυνση και σμίκρυνσή των εικόνων ή των «παραθύρων» γίνεται με την κίνηση των δακτύλων πάνω σε αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...