Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2009 13:30

Μια νέα πρόκληση -πρόταση ..για τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ

Τσακαλέρου Μαρίζα

Θα κάνω μια προεκλογική εκστρατεία και λιτή, νεανική και άμεση. Ο μόνος τρόπος για να κινηθώ χωρίς σπόνσορες και δεσμεύσεις, είναι αξιοποιώντας την δύναμη του διαδικτύου. Όσοι από εσάς ψηφίζετε στην Καβάλα ή γνωρίζετε κάποιους που ψηφίζουν στην Καβάλα μπορείτε να δείτε το σύντομο βιογραφικό μου σημείωμα και να αποφασίσετε αναλόγως.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κόρη της Ειρήνης Κλαπάφτη και παιδί μονογονεϊκής οικογένειας, απέδειξα στην πράξη και στην κοινωνία ότι όταν υπάρχει θέληση και αγώνας όλα είναι δυνατά. Θεωρώ ότι το προσωπικό μου παράδειγμα θα μπορούσε να εμπνεύσει όλους όσους παλεύουν για μια δεύτερη ή τρίτη ευκαιρία στη ζωή.

Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου ως Μηχανικός Παραγωγής και Διοίκησης στο Δ.Π.Θ. με εξειδίκευση και δημοσιεύσεις στην Οργάνωση & Διοίκηση Τεχνικών Συστημάτων και τις Επιχειρηματικές Συστάδες του Τουριστικού Τομέα. Έγινα δεκτή και παρακολούθησα ακόμη τα Summer Schools του Πολυτεχνείου του Ελσίνκι στην Φινλανδία (Μηχανική Διαχείρισης Υπηρεσιών) και του Πολυτεχνείου του Ντέλφτ στην Ολλανδία (Αειφόρος Ανάπτυξη).

Παράλληλα με τις σπουδές μου, και έχοντας ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα παιδείας, νεολαίας, γυναικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων, δραστηριοποιήθηκα στους αντίστοιχους τομείς. Είμαι μέλος του Συνδέσμου Ελληνίδων Επιστημόνων (Επιτροπή Παιδείας), συμμετείχα στο πάνελ σπουδαστικών θεμάτων του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Ανώτατης Εκπαίδευσης (EAIR) στην Κοπεγχάγη και εκπαιδεύτηκα ως Διαμεσολαβητής Δομημένου Διαλόγου (SDDP) του Ινστιτούτου Νευροεπιστημών και Τεχνολογίας της Κύπρου στην Λευκωσία.

0 Comments On "Μια νέα πρόκληση -πρόταση ..για τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ"

NEWS 24|7 -Nέα με άποψη, για την Ελλάδα και τον Kόσμο. Blogs, Videos, Πρωτοσέλιδα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

MSFREE.GR - www.msfree.gr

VIDEO

Loading...

ΑΡΧΕΙΟ

Συνολικές προβολές σελίδας

Blogger Templates

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

KAΙΡΟΣ

LIVE 48 ώρες για την ΚΑΒΑΛΑ στο τέλος

Αναγνώστες

VIDEO AO KABAΛΑΣ

Loading...