Τρίτη 11 Αυγούστου 2009

Tα ραμολί του ΠΑΣΟΚ ...παντρεύονται ή ξαναπαντρεύονται


Την αρχή έκανε ο ΑΚΗΣ ...που παντρεύτηκε στα 60 φεύγα και τεκνοποίησε...αλλά απώλεσε την βουλευτή έδρα...με τους χλιδάτους γάμους στα Παρίσια, αλλά και τα δωράκια της Siemens για τους λεμονοστίφτες του νέου σπιτικού! Πρόσφατα είχαμε και τον γάμο του Πεπονή με συντρόφισσα απο το ΠΑΣΟΚ που διατηρούσε μακροχρόνιο δεσμό και την απεκατέστησε ερχόμενος εις γάμου Κοινωνία...στα 70-80 φεύγα! Τώρα αν η πληροφορία αληθεύει οτι και ο Κατσιφάρας παντρεύεται ( ο πιο διάσημος θυρωρός της 10ετίας του 80 όταν είπε το περιβόητο αν δεν ηταν ο Ανδρέας δεν θα μας ήξερε ουτε ο Θυρωρός της πολυκατοικίας) ...μιλάμε για το απόλυτο! Ηρθε η επάρατος δεξιά και βρήκαν χρόνο να νοικυρευτούν...! Ο συγκεκριμένος για τους παλιότερους, οι νερότεροι μπορεί να αγνοούν την υπαρξή του, θα γνωρίζουν οτι ήταν φανατικός εργένης ...αλλά με καλά υπουργεία επι ΠΑΣΟΚ, όπως το ναυτιλίας! Φαίνεται έχει καλό κομπόδεμα και η ξανθιά ...δεν θέλει να χάσει την ευκαιρία!
Δείτε τι γράφει το nonews-news.blogspot.com

Από την Πόλη έρχεται (με ξανθό πειρασμό)...

Και θα ξαναπάει. Μάλλον για γαμπρός...
Κατσιφάρας ο αειθαλής. Τον εντοπίσαμε στην Πόλη. Συνόδευε μια κούκλα ξανθιά. Κάπου την ξέρουμε την κοπέλα. Παίζει στην τηλεόραση (περισσότερα αργότερα).

Σύμφωνα με πληροφορίες μας που δεν χωρούν αμφισβήτηση, ο Κατσιφάρας είδε τον Πατριάρχη. Εντάξει, κι άλλοι τον βλέπουν και παίρνουν την ευχή του. Εδώ όμως υπάρχει κι ένας ιδιαίτερος λόγος. Ποιός;

Ο πρώην υπουργός ετοιμάζει μυστικά το γάμο του στο Φανάρι. Καλεσμένοι θα 'ναι επιφανείς φίλοι του και το μυστήριο θα 'χει κάτι από την αίγλη και τη λάμψη των παλιών ένδοξων αυτοκρατορικών γάμων.

ΠΗΓΗ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...