Παρασκευή 7 Αυγούστου 2009

Τοποθέτηση νέων γιατρών στην Καβάλα

Την πληροφορία για τοποθέτηση 23 νέων γιατρών, σύντομα, στο νοσοκομείο της Καβάλας, επιβεβαίωσε σήμερα το μεσημέρι μιλώντας στο σταθμό μας, ο διοικητής του, Αιμίλιος Αθανασίου. Όπως είπε: «οι τοποθετήσεις, αφορούν ειδικότητες που είναι σημαντικές για εμάς. Έρχονται να ενισχύσουν το ιατρικό προσωπικό και να συμβάλουν στην αναβάθμιση της ποιότητας των ήδη πάρα πολύ καλών παρεχομένων υπηρεσιών».
Η τελική πρόταση για άμεση πρόσληψη, σε πρώτη φάση, 2.000 γιατρών, συντάχθηκε μετά την επίσημη καταγραφή, των ελλείψεων σε ιατρικό προσωπικό στα νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας, όλης της χώρας, που ολοκλήρωσε, πριν μερικές ημέρες, η “Κοινή Επιτροπή” από εκπροσώπους του υπουργείου Υγείας και της Ομοσπονδίας των Νοσοκομειακών γιατρών. Σύντομα αναμένεται να οριστικοποιηθεί και η κατανομή στα νοσοκομεία της χώρας, των προσλήψεων 5.000 νέων νοσηλευτών, που θα αναλάβουν εργασία τους επόμενους μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...