Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

Παπακωνσταντίνου: "Καλύτεροι φέτος"

Την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε από τη διοίκηση της ΚΑΕ η επίσημη παρουσίαση των Σάββα Ηλιάδη, Γιώργου Παυλίδη και Παντελή Παπαϊωακείμ.
Στην εκδήλωση έδωσε το "παρών" ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου που τόνισε: "Ξέρουμε ποιοι είμαστε στο χώρο του μπάσκετ και της Α1 και τι θέλουμε. Είχα πει και πέρυσι, ότι ήρθαμε στην Α1 για να μείνουμε και όχι για να κάνουμε την ομάδα-ασανσέρ. Νομίζω ότι παρά τις αντιξοότητες πέρυσι, το καταφέραμε σχετικά εύκολα".

"Φέτος είχαμε το χρόνο να κάνουμε πιο ποιοτικές μετεγγραφές και χωρίς να έχω διάθεση προς Θεού, να θίξω τους παίκτες που πέρυσι έπαιξαν στην ομάδα μας, θεωρώ ότι έχουμε καλύτερο έμψυχο υλικό και αυτό περιμένουμε να φάνει και στο γήπεδο".

Ο τιμ μάνατζερ της Καβάλας Στέλιος Σχοινάκης τόνισε:...
"Ο σχεδιασμός της ομάδας είναι φέτος ιδιαίτερα ξεχωριστός και στόχος μας είναι σαφώς να παρουσιαστούμε καλύτεροι, δυνατότεροι και πιο ποιοτικοί. Το Σάββατο στην Καβάλα θα ξεκινήσει η προετοιμασία, μετά από μία βδομάδα θα μεταβούμε στην Καστοριά και κατόπιν θα πάρουμε μέρος σε τρία τουρνουά".

Στη συνέχεια μίλησε ο Σάββας Ηλιάδης: "Ήταν εύκολο για μένα να αποφασίσω για να έρθω στην Καβάλα και είμαι χαρούμενος γι' αυτό. Κάποια στιγμή στη ζωή σου πρέπει να παίρνεις σημαντικές αποφάσεις και εγώ νομίζω ότι πήρα την καλύτερη, μιας και έχω έρθει σε μία ομάδα που έχει σαν στόχο να παίζει καλό μπάσκετ".

"Μίλησα τόσο με τη διοίκηση, όσο και με τον κόουτς Πιλαφίδη και τον Κρίς Χουγκάζ για τους στόχους μας. Η Καβάλα είναι μία ομάδα ανερχόμενη στο ελληνικό μπάσκετ και πιστεύω ότι εάν βρούμε την κατάλληλη χημεία, θα μπορέσουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας".

Από την πλευρά του ο Γιώργος Παυλίδης τόνισε: "Από το χειμώνα που βρισκόμουν στην Ισπανία, μιλούσα με τον Κρίς (Χουγκάζ) και τον κόουτς (Πιλαφίδη), για την ομάδα. Θεωρώ ότι ήρθα σε μία ομάδα, που πέρυσι αποτέλεσε ίσως τη μεγαλύτερη έκπληξη του Πρωταθλήματος. Πρώτα από όλα όπως είπε ο Σάββας (Ηλιάδης), να έχουμε όλοι μας την υγεία μας και πιστεύω ότι στην προετοιμασία θα κάνουμε το πάν για να δέσει η ομάδα".

Τέλος, ο Παντελής Παπαϊωακείμ είπε: "Είμαι κι εγώ χαρούμενος που ήρθα σε μία ομάδα που πέρυσι έπαιξε καλό μπάσκετ και θέλει να συνεχίσει να το κάνει. Σημαντικό κριτήριο για μένα ήταν, τόσο οι παρουσίες των Πιλαφίδη και Χουγκάζ, όσο βέβαια και η αξιοπιστία της διοίκησης. Θα δουλέψουμε σκληρά στην προετοιμασία, ελπίζοντας ότι θα κάνουμε φέτος ένα βήμα παραπάνω".

Ολοκληρώνεται ο σχεδιασμός
Στο μεταξύ ο Κώστας Πιλαφίδης επιθυμεί την απόκτηση ακόμα δύο αθλητών για να κλείσει το φετινό ρόστερ.

Συγκεκριμένα χρειάζεται έναν πλέι μέικερ (Στεφανίδης και Κορωνίδης αποτελούν πιθανούς στόχους) κι έναν ψηλό με τον Νίκο Κούβελα να θέτει υποψηφιότητα παραμονής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...