Κυριακή 9 Αυγούστου 2009

Παίρνει Ουέιντ!


Sample ImageΗ Καβάλα συνεχίζει με γοργούς ρυθμούς τη στελέχωση του ρόστερ της. Η ομάδα της Μακεδονίας μετά την απόκτηση του Ρίτσαρντ Σιλντς βρήκε τον δεύτερο Αμερικανό που θα έχει στο ρόστερ της. Το όνομα αυτού... Λορέντζο Ουέιντ (24χρ., 1μ98), ο οποίος πρόκειται για μια εξαιρετική επιλογή από τον Κώστα Πιλαφίδη που έτσι κι αλλιώς έχει παράδοση στο να επιλέγει καλούς Αμερικανούς από το κολέγιο.
Η Καβάλα τα έχει βρει σε όλα με τον 24χρονο γκαρντ / φόργουορντ και μάλιστα η ΚΑΕ πριν από λίγο (20:37) έστειλε και το e-mail με την επίσημη ανακοίνωση του παίκτη...

Ο Ουέιντ είναι απόφοιτος του Σαν Ντιέγκο Στέιτ και πρόκειται για έναν παίκτη που μπορεί να καλύψει με την ίδια ευκολία τις θέσεις "2" και "3".

Είναι αρκετά γρήγορος με αξιόπιστο μακρινό σουτ ενώ είναι αρκετά καλός αμυντικός. Γενικότερα, φέρει τον χαρακτηρισμό του "πολυεργαλείου", κάτι που αναζητούσε ο Κώστας Πιλαφίδης. Τη περασμένη σεζόν με τους "Άζτεκς" είχε μέσο όρο 14 πόντους, 4.6 ριμπάουντ και 2.8 ασιστ.

Όσο αφορά τον τρίτο Αμερικανό θα είναι ευέλικτος ψηλός, έτσι ώστε να μπορέσει να αποτελέσει δίδυμο με τον "βαρύ" Ντράγκαν Τσέρανιτς.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ για τον Ουέιντ

Lorrenzo Wade αποτελεί την όγδοη μετεγγραφή της ΚΑΕ Καβάλας. Πρόκειται για έναν παίκτη, που προσφέρει θέαμα και που εντυπωσίασε στο Κολεγιακό πρωτάθλημα (NCAA) της περιόδου 2008-09, οδηγώντας έτσι, την ομάδας μας, ύστερα από μεθοδικές κινήσεις, στην απόκτηση του.

Η υλοποίηση και αυτής της μετεγγραφής αποδεικνύει και πάλι, ότι η διοίκηση της ομάδας λειτουργεί ακούραστα για ένα και μοναδικό στόχο, αυτόν δηλαδή που θέλουν και οι Καβαλιώτες φίλοι του μπάσκετ. Να βλέπουν την ομάδα μας, "ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ Α1"

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο LORRENZO WADE

O Lorrenzo Wade γεννήθηκε στις 23 Νοεμβρίου του 1985 (24 ετών) στο Λάς Βέγκας της Νεβάδα. Έχει ύψος 1,98 μ. και βάρος 103 κιλά και παίζει σαν φόργουόρντ. Το αγαπημένο του νούμερο είναι το "31", ενώ το προσωνύμιο του στο κολεγιακό πρωτάθλημα είναι "LW".

Στο κολεγιακό πρωτάθλημα του NCAA την περίοδο 2008-09 έκανε με τους "Αζτέκους" του Σαν Ντιέγκο, μία εκπληκτική σεζόν, κάτι που φαίνεται και από τα ποσοστά του, αφού είχε σε 26 παιχνίδια, 31,2 λεπτά συμμετοχής με συνολικό ποσοστό 14.0 πόντους και ποσοστό επιτυχίας 45,5%. Στα δίποντα το ποσοστό του ήταν 49,1% και 33,3% στα τρίποντα, με 75,5% στις ελεύθερες βολές, με 4,6 ριμπάουντ, 2,8 ασίστ και 1,2 κλεψίματα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...