Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

Ξαφνικά Σιγκούνας


Sample ImageΕκρηκτικές είναι οι εξελίξεις στην Καβάλα, όπου ο Γιώργος Παυλίδης φεύγει και ο Αλέξανδρος Σιγκούνας δέχεται παραμονές της γιορτής του (30 Αυγούστου) ένα απρόσμενο δώρο. Ήδη ο πρώην παίκτης της Ολύμπιας Λάρισας βρίσκεται στον δρόμο για την Καβάλα (αν δεν είναι ήδη εκεί) προκειμένου να θέσει εαυτόν στη διάθεση του Κώστα Πιλαφίδη, που αναπροσαρμόζει -αναγκαστικά- τα πλάνα του.

Ο Γιώργος Παυλίδης αποφάσισε να σταματήσει το μπάσκετ! Το γιατί δεν το γνωρίζουμε, όμως άνθρωποι από το στενό του περιβάλλον υποστηρίζουν πως η απόφαση έχει τελεσίδικο χαρακτήρα. Κι ήταν μια απόφαση που προέκυψε μετά από κάποιο απρόβλεπτο ζήτημα, για το οποίο κανείς -για την ώρα- πλην του ιδίου δεν γνωρίζει.

Η Καβάλα πόνταρε πάνω στον έμπειρο Παυλίδη και ο Κώστας Πιλαφίδης υποχρεώθηκε να κάνει στροφή προς τον Αλέξανδρο Σιγκούνα, ο οποίος δέχθηκε κλήση την... κατάλληλη στιγμή, πάνω που το άγχος για εξεύρεση μπασκετικής στέγης άρχισε να τον πνίγει.

Αυτό που περιμένουμε είναι η επισημοποίηση των πληροφοριών μας, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΚΑΕ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

mathame telika ti paizei me pavlidh?????

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...