Τετάρτη 12 Αυγούστου 2009

Η Ν.Δ. πέφτει στον λάκκο με τις μίζες ...



ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Διονύσης Νασόπουλος
Η καταδίκη Χριστοφοράκου για την περίοδο 2004-2007 προκαλεί γαλάζιο πανικό
Μπούμπερανγκ γυρίζει για τη Ν.Δ. το σκάνδαλο των μαύρων ταμείων της Siemens, για το οποίο ο Πρωθυπουργός είχε επανειλημμένως δηλώσει ότι αφορά «το ΠΑΣΟΚ και μόνο το ΠΑΣΟΚ»
Στον λάκκο με τις μίζες της Ζίμενς έχει παγιδευτεί η Ν.Δ. μετά την καταδίκη του Μιχάλη Χριστοφοράκου στη Γερμανία για χρηματοδοτήσεις πολιτικών κομμάτων την περίοδο 2004-2007. Η εξέλιξη έχει σημάνει συναγερμό στην κυβέρνηση, ενώ κορυφαίοι υπουργοί δεν αποκλείουν η υπόθεση να αποτελέσει τον καταλύτη στους εκλογικούς σχεδιασμούς του Κώστα Καραμανλή.
Oι ειρωνικές αναφορές του...

Γερμανού συνηγόρου του Μιχ. Χριστοφοράκου και η... προτροπή του- στο «Βήμα»- να ζητήσει η Ν.Δ., με γραπτό αίτημα, ενημέρωση από τον πελάτη του για τις γαλάζιες μίζες προκάλεσαν πανικό σε Μαξίμου και Ρηγίλλης, ενώ πυροδότησαν την πολιτική αντιπαράθεση. Το κυβερνητικό επιτελείο κινήθηκε με στόχο την απαξίωση του κ. Χριστοφοράκου, ενώ σε μια προσπάθεια να προλάβουν τυχόν δυσάρεστες εξελίξεις μέσα από τη δικογραφία της υπόθεσης, υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη έσπευδαν να διαχωρίσουν «το κόμμα από τα πρόσωπα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...