Τρίτη 18 Αυγούστου 2009

Η μοίρα χτύπησε μετά από 2.000 χλμ.

Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο 14ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος του Σκαραμαγκά, στοιχίζοντας τη ζωή σε έναν 33χρονο Αυστριακό και προκαλώντας τον τραυματισμό ενός ακόμα ατόμου.

Οδηγός φορτηγού που βρισκόταν εν κινήσει αισθάνθηκε πως έχασε τον έλεγχο του οχήματος, καθώς αυτό πήρε κλίση προς τα αριστερά. Όταν κατάφερε να το ακινητοποιήσει, διαπίστωσε ότι είχαν αποκολληθεί δύο από τους τροχούς, οι οποίοι έκαναν αναπηδήσεις μέσα στην εθνική οδό, με αποτέλεσμα να περάσουν στο αντίθετο ρεύμα.

Στο σημείο βρίσκονταν σταματημένοι τρεις αναβάτες μηχανών, οι οποίοι ταξίδευαν από την Αυστρία, έχοντας ήδη διανύσει 2.000 χλμ. και προσπαθούσαν να οργανώσουν την πορεία τους στο χάρτη. Η ξέφρενη πορεία όμως που είχαν οι ρόδες προκάλεσε τον ακαριαίο θάνατο του Scheidl Alex (33 ετών), μπροστά στα μάτια της συζύγου του, η οποία υπέστη σοκ, ενώ τραυμάτισαν σοβαρά και τον 30χρονο φίλο του, ο οποίος διακομίσθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Στο σημείο έσπευσε πραγματογνώμονας, ο οποίος συνέλεξε τα στοιχεία και πραγματοποιεί έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...