Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

Και το όνομα αυτού… Schumacher

Ο Michael Schumacher θα είναι τελικά ο αντικαταστάτης του Felipe Massa στη Βαλένθια για το Ευρωπαϊκό Grand Prix, που θα διεξαχθεί στο τέλος του Αυγούστου και σε όσους αγώνες φέτος ο Βραζιλιάνος δεν μπορέσει να τρέξει. Ο Γερμανός πιλότος, που αποχώρησε από τη Formula 1 στο τέλος του 2006, θα κάνει τη μεγάλη επιστροφή και οι tifosi από τώρα παραληρούν.



Ύστερα από ημέρες εικασιών, κατά τη διάρκεια των οποίων ακούστηκαν αρκετά ονόματα ως υποψήφιοι αντικαταστάτες του τραυματία Felipe Massa, η Ferrari αποφάσισε να εμπιστευθεί το μονοθέσιο στα έμπειρα χέρια του Michael Schumacher. Η ανακοίνωση της Ferrari αναφέρει: «Η Scuderia Ferrari Marlboro σκοπεύει να δώσει στον Michael Schumacher το μονοθέσιο του Felipe Massa μέχρι ο Βραζιλιάνος οδηγός να μπορέσει να ξανατρέξει. Ο Michael είπε ότι είναι έτοιμος και ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει συγκεκριμένο πρόγραμμα προπόνησης, στο τέλος του οποίου θα επιβεβαιωθεί η συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Grand Prix της 23ης Αυγούστου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...