Κυριακή 10 Μαΐου 2009

Ένα κουρασμένο κόμμα …

Η συνάντηση για το επίπεδο του χωριού μας ήταν καλή και θα πω επίσης ότι δεν ήταν ηττοπαθής. Βέβαια το μπάχαλο του μπάχαλου οργανωτικά, αλλά ποιος νοιάζεται για αυτά;

Η ομιλία Καραμανλή καλή και σύμφωνα με τις απαιτήσεις των καιρών: δηλαδή υπομονή, λιγότερο από μήνας έμεινε, και μετά τα μπάνια μας.

Αξιοσημείωτο 1: Μετά την ομιλία ο Καραμανλής κάθισε δίπλα στον Ζαγορίτη και φαινόταν δια γυμνού οφθαλμού ότι το μυαλό του ήταν 10.000 λεύγες μακριά. Άλλο η μαχητική εικόνα που είδαμε στην τηλεόραση και άλλο ο βαριεστημένος ηγέτης που παρατηρούσα .......
Ακολούθησε (Νο 2 στη σειρά), η ομιλία της Ντόρας. Σε άκρως κομματικό και καραμανλικό ύφος.

Αξιοσημείωτο 2: Έχετε δει εσείς πουθενά αλλού στον κόσμο να αμφισβητεί η δελφίνα τον ηγέτη …επ΄ ονόματί του; Αυτό λέγεται και «πλήρης αποϊδεολογικοποίηση της ΝΔ», αλλά θα τα πούμε άλλη φορά γι αυτό.

Αξιοσημείωτο 3 : Όταν η Ντόρα άρχισε να μιλάει, άδειασε σχεδόν η αίθουσα. Οι δικοί της έλεγαν όμως στα πηγαδάκια ότι αυτό συμβαίνει κάθε φορά που μιλάει ο αρχηγός - οι σύνεδροι βγαίνουν για τσιγάρο.

Αξιοσημείωτο 4: Ο Σαμαράς απών. Είχε όντως φόρτο εργασίας για τα εγκαίνια του Μουσείου, όπως ειπώθηκε, ή κάποια δεν αντέχει από τώρα την παρουσία του;

Αξιοσημείωτο 5: Σε δηλώσεις του ο Μεϊμαράκης δεν απέκλεισε να είναι επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου - «όπου με βάλει ο αρχηγός».

Απόντα και τα ρουσοπουλάκια

Ο Αλογοσκούφης ήταν στην Θεσσαλονίκη για τον λοχαγό Σάββα, αλλά δεν θεώρησε σκόπιμο να εμφανιστεί στην Κεντρική Επιτροπή.

Λίγοι οι βουλευτές και αρκετοί οι υπουργοί.

Επί της ουσίας: Απλή τονωτική συνάντηση σύμφωνα με τα καθιερωμένα κομματικά εορτολόγια. Κύριος στόχος να δείξει το βράδυ η τηλεόραση τον αρχηγό μαχητικό και ακμαίο.

Γερασμένο κόμμα με γερασμένους πριν την ώρα τους ηγέτες. ΠΗΓΗ ΑΝΤΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...