Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

«Πολλά λούσα και χλιδή; Πάρτε μας τηλέφωνο…»


«Πολλά λούσα και χλιδή; Πάρτε μας τηλέφωνο…». Έτσι αναφέρεται στην αφίσα της βρετανικής αστυνομίας που παρακινεί τους κατοίκους της Μεγάλης Βρετανίας να καταδίδουν , ανώνυμα, τους συμπολίτες τους που διαθέτουν χρήματα για «προκλητικά» πολυτελή τρόπο διαβίωσης. Όποιος οδηγεί πολυτελή αυτοκίνητα , ή αγοράζει ακριβά αντικείμενα και κοσμήματα μεσούσης της οικονομικής κρίσης , μπορεί να σπαταλάει μαύρο χρήμα, ή χρήματα που προέρχονται από εγκληματική δραστηριότητα, υποστηρίζουν οι βρετανικές αρχές, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail!!!

Φαίνεται πως οι ιθύνοντες είναι πλέον βέβαιοι πως η μεσαία τάξη δεν μπορεί να διαθέσει χρήματα για πούρα, σκάφη, ακριβά αυτοκίνητα και λαμπερά κοσμήματα. Πάντως η καμπάνια που ωθεί τους πολίτες να γίνουν καταδότες δεν προβλέπει χρηματική επιβράβευση όσων δίνουν πληροφορίες , διασφαλίζει όμως την ανωνυμία καθώς ο καθένας μπορεί να καταδώσει όποιον θέλει τηλεφωνικά.

Τι άλλο θα δούμε..;

http://greece-salonika.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...