Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

Σούπερ Καβάλα... διέσυρε τον Ατρόμητο!

Με θριαμβευτικό τρόπο αποχαιρέτισε το κοινό της η Καβάλα, η οποία... διέλυσε με 5-0 τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Ατρόμητο. Μεγάλος πρωταγωνιστής της συνάντησης ήταν ο Σουλτανίδης, ο οποίος πέτυχε τρία τέρματα, ενώ σκόραραν και οι Αλβες και ο Θεοδωρέλης. Εορταστική ατμόσφαιρα από περίπου 6.000 φιλάθλους.

Η ομάδα του Γιάννη Παπακώστα μπήκε... δαιμονισμένα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε από το πρώτο εικοσάλεπτο να... καθαρίσει το παιχνίδι αφού απέκτησε προβάδισμα τριών τερμάτων. Το σκορ άνοιξε στο 12' Ο Αλβες με διπλή προσπάθεια και πλασέ στην κλειστή γωνία του τερματοφύλακα Ανδρούτσου.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Κατερίνης επιχείρησε σουτ, ο Ανδρούτσος απέκρουσε προσωρινά και ο Σουλτανίδης με πλασέ πάνω στη γραμμή, πέτυχε το 2-0. Ο ίδιος παίκτης, στο 21', αξιοποίησε την ασίστ του Πένα και με πλασέ σημείωσε το τρίτο τέρμα του ΑΟΚ.

Πέντε λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης, ο επιθετικός της Καβάλας δέχθηκε και πάλι μπαλιά - μισό γκολ από τον Πένα και με πλασέ πέτυχε χατ τρικ ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 4-0.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 90' με κεφαλιά του Θεοδωρέλη έπειτα από σέντρα του Σουλτανίδη, που σε αυτή τη φάση δεν είχε το ρόλο του εκτελεστή αλλά ήταν ο παίκτης που... έφτιαξε το γκολ. ΠΗΓΗ NOVASPORTS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...