Τρίτη 12 Μαΐου 2009

Προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ κατά 4,8 ποσοστιαίες μονάδες


Προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ κατά 4,8 ποσοστιαίες μονάδες έναντι της Νέας Δημοκρατίας αναδεικνύει η πανελλαδική δημοσκόπηση της εταιρείας Metron Analysis για λογαριασμό της τηλεόρασης του ΑΝΤ1. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, στην πρόθεση ψήφου, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστό 24,3%, ενώ το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται μπροστά με 29,1%. Τρίτο κόμμα στις ευρωεκλογές αναδεικνύεται το.......
ΚΚΕ με ποσοστό 6,5% και ακολουθεί ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α με 6,3%. Πέμπτο κόμμα αναδεικνύεται το ΛΑΟΣ του Γιώργου Καρατζαφέρη με ποσοστό 5,4%, ενώ οι Οικολόγοι συγκεντρώνουν ποσοστό 5,1%.

Στην προηγούμενη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας, στις 30 Απριλίου, το ΠΑΣΟΚ συγκέντρωνε ποσοστό 27,9%, ενώ η Νέα Δημοκρατία συγκέντρωνε ποσοστό 25,7%, με τη διαφορά να βρίσκεται στο 2,2%.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα από την πρόθεση ψήφου, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 7 έδρες στο ευρωκοινοβούλιο, το ΠΑΣΟΚ 8 έδρες, το ΚΚΕ 2 έδρες, όπως και ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α, ενώ ΛΑΟΣ και Οικολόγοι φαίνεται πως θα συγκεντρώσουν από μία έως δύο έδρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...