Σάββατο 7 Μαρτίου 2009

Εργασίες Δημοτικού online επί πληρωμή

Η πεμπτουσία της επιχειρηματικότητας είναι το να βλέπει κανείς μια ανάγκη στην αγορά και να την καλύπτει.
Όπως ίσως γνωρίζετε, υπάρχει παγκοσμίως μια τεράστια ανάγκη για να καλύψει κανείς την τεμπελιά στα θρανία.

Φοιτητές Πανεπιστημίου και μαθητές Λυκείου θα πληρώσουν όσο-όσο για να αγοράσουν ασκήσεις, εργασίες και διπλωματικές καθώς γνωρίζουν ότι το να κάνουν οι ίδιοι τις εργασίες τους κρύβει φοβερούς κινδύνους:
Μπορεί, π.χ. να επηρεαστεί αρνητικά η απόδοση στο τάβλι ή -Θεός φυλάξει!- να χρειαστεί να μάθουν κάτι, πράγμα επίπονο για τον εγκέφαλο.

Πλέον -στην Γαλλία αρχικά- μπορούν ΚΑΙ οι μαθητές του δημοτικού να μην μαθαίνουν τίποτα χάρη στην ιστοσελίδα faismesdevoirs (κάνε τα μαθήματά μου).

“Δεν μπορείς να το κάνεις;” Διαφημίζει η ιστοσελίδα “Είμαστε εμείς εδώ!”.

Με 5 ευρώ για απλές ερωτήσεις και 80 Ευρώ για παρουσιάσεις και εργασίες στο τέλος της χρονιάς είναι καταπληκτική ευκαιρία.

Περισσότερα μετά το άλμα
Πόσο κάνει π.χ. ”45+83″; Δώσε 5 Ευρώ και θα το κάνουμε εμείς για σένα.

Εάν τώρα αναρωτιέστε πως ένα πιτσιρίκι που δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τον υπολογιστή για βασικές αριθμητικές πράξεις θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει την ιστοσελίδα φοβάμαι ότι η απάντηση είναι πολύ εύκολη: Το να χρησιμοποιεί τον υπολογιστή είναι διασκεδαστικό. Το να κάνει τα μαθήματα του, όχι. Φυσικά και θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει την ιστοσελίδα.

Επίσης, δεν πιστεύω ότι θα δυσκολευτεί να βρεθούν γονείς οι οποίοι θα υποκύψουν στην συναισθηματική πίεση και θα ενδώσουν στο να πληρώνουν για τέτοιες υπηρεσίες.
Όταν το “καμάρι” τους ανακοινώνει στις 9 το βράδυ ότι “δεν μπορεί” να κάνει την εργασία και δεν θέλει να πάει αδιάβαστο την επόμενη ημέρα, πιστεύετε ότι όλοι οι γονείς θα τσακιστούν να κλείσουν την τηλεόραση και να βοηθήσουν το καμάρι ή θα δώσουν 10 ευρώ “μόνο για αυτή την φορά”;

Ακριβώς αυτό πιστεύουμε και εμείς.

Το ίδιο πιστεύει και ο δημιουργός της ιστοσελίδας Stephane Boukris ο οποίος σε συνέντευξη του δήλωσε ότι το δημιούργημα του είναι συνδυασμός “Θράσους, αλαζονείας και κενού στην αγορά”.

Η ιστοσελίδα έχει προβλήματα τις πρώτες ημέρες λειτουργίας λόγω του υπερβολικού αριθμού επισκέψων καθώς η δημοτικότητα της ιστορίας στην Γαλλία είναι μεγάλη.

Είμαστε σίγουροι ότι αυτο θα καταλαγιάσει τις επόμενες ημέρες και ότι θα υπάρξουν δυστυχώς πελάτες.

Πόσο σίγουροι; Όσο και για το αν δύο και δύο μας κάνουν τέσσερα.

Και αν δεν είστε εσείς σίγουροι για το παραπάνω με 5 ευρώ μπορούμε να σας απαντήσουμε.
πηγή zing.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...