Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

Απέκτησε Τσιάκο

Στην απόκτηση του Γιώργου Τσιάκου προχώρησε η Καβάλα με τον Έλληνα φόργουορντ να αναμένεται αύριο στην πόλη της Μακεδονίας.

Ο Τσιάκος που μετά από ένα απρόσμενο προσωπικό πρόβλημα έπρεπε να επιστρέψει στην Ελλάδα με την διοίκηση της λετονικής Βέντσπιλς να έδειξε κατανόηση χωρίς να του προβάλει κάποιο εμπόδιο,

Με το που έγινε γνωστό το ενδεχόμενο της επιστροφής του και δεδομένου ότι ο τεχνικός της Καβάλας, Κώστας Πιλαφίδης, αναζητούσε έναν παίκτη για να ενισχύσει την ρακέτα του άναψε το πράσινο φως για την απόκτησή του όπως και έγινε.

Σε περίπτωση που ο Τσιάκος ξεκινήσει αύριο το πρωί το ταξίδι του από την Ρίγα και φθάσει εγκαίρως στην Καβάλα θα υπογράψει το συμβόλαιό του και ακολούθως δεν αποκλείεται να κάνει και την πρώτη του προπόνηση στο κλειστό της Καλαμίτσας.

Την ίδια ώρα στα αγωνιστικά των «κυανόλευκων» ο Ουίλιαμς Ντάνιελς δίνει κανονικά το παρών στις προπονήσεις με τον Πιλαφίδη όπως όλα δείχνουν να αναμένεται να του δώσει παράταση παραμονής.

Ο Αμερικανός φόργουορντ της Καβάλας με εξαίρεση το τελευταίο παιχνίδι με τον Πανελλήνιο όπου ήταν κακός και με την εμφάνισή του έκανε έξω φρενών τον Έλληνα τεχνικό έχει συμβάλλει με την σειρά του στην φετινή πορεία της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...