Τετάρτη 27 Αυγούστου 2008

Σύλληψη Έλληνα blogger......

Έλληνας blogger συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος ηλεκτρονικού εγκλήματος κατηγορούμενος για συκοφαντική δυσφήμιση μέσω Ιντερνετ αλλά κυρίως για «διέγερση σε τέλεση κακουργήματος-αφαίρεση ζωής».

Ο blogger διατηρούσε 5 blog στα οποία συκοφαντούσε με αισχρό τρόπο, μεταξύ πολλών άλλων, και την παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του Mega, κα Λίνα Δρούγκα.

Ο blogger δεν περιορίστηκε στην αισχρή κριτική αλλά καλούσε τους αναγνώστες του blog να σκοτώσουν τη δημοσιογράφο και το παιδί της.

Μόλις έγινε αντιληπτή η δράση του blogger από το στόχο των γραφόμενων, η δημοσιογράφος κατέφυγε στην αστυνομία κι αμέσως άρχισε έρευνα από τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, από την οποία εντοπίστηκαν τα ψηφιακά ίχνη του blogger.

Τελικά την Δευτέρα έγινε έφοδος στο σπίτι του blogger και συνελήφθη επ`αυτοφώρω την ώρα που έγραφε στον υπολογιστή του.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο blogger που συνελήφθη στα Κάτω Πατήσια είναι 40 χρονών, πρώην ιδιωτικός υπάλληλος και νυν άνεργος. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Το γεγονός καταδίκασαν γνωστοί Έλληνες blogger που θέλουν να ξεκαθαρίσει το ίντερνετ από χρήστες που χρησιμοποιούν τα blog για παράνομες πράξεις και στιγματίζουν όλη την Ελληνική blogόσφαιρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΝΕΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.Φ.Ν.Θ.

Νέος Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου, στη θέση του μακαριστού Προκοπίου, εξελέγη από την Ιεραρχία της Εκκλησίας της Ελλάδας, ο α...